اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
تخفیف شگفت انگیز فقط تا پایان ۲۵ فروردین

طرز تهیه پیتزا کالزونه

پیتزا کالزونه

پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست می‌شود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت می‌شود، ریخته می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله آشنا شوید.

فهرست

  1. مواد اولیه پیتزا کالزونه
  2. طرز تهیه پیتزا کالزونه
  3. درباره پیتزا کالزونه بیشتر بدانیم

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پیتزا کالزونه گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

طرز تهیه پیتزا

مواد اولیه پیتزا کالزونه

مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

  1. آرد ٣٠٠گرم
  2. مخمر ٧ گرم
  3. نمك ١/٢ قاشق چايخوري
  4. شكر يك قاشق غذاخوري
  5. آب 150 گرم

مواد مورد نیاز برای مواد میانی پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

  1. ژامبون تنوري
  2. پنيرپيتزا
  3. آويشن
  4. فلفل دلمه اي
  5. قارچ

طرز تهیه پیتزا کالزونه

طرز تهیه خمیر پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

طرز تهیه پیتزا
  1. ابتدا تمام مواد خشك را باهم مخلوط مي كنيم.
  2. سپس آب را كم كم اضافه مي كنيم تاخمير شكل بگيرد.
  3. سپس شروع به ورز دادن مي كنيم تا كاملا نرم ولطيف شود.
  4. به مدت يك ساعت استراحت مي دهيم تا كاملا حجيم شود.

طرز تهیه مواد میانی پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

  1. بعد از استراحت يا دوبرابر شدن خمير روي يك سطح خمير را باز و پهن مي كنيم.
  2. مواد مياني آن را با ترتيب اول پنير بعد ژامبون، فلفل دلمه اي، قارچ، آويشن و در آخر پنير پيتزا را بر روي نیمی از خمير مي ریزیم ونيم ديگر به روي آن تا شده و دور آن بسته مي شود.
  3. در فر با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه قرار مي دهيم.
  4. مي توانيد از زرده تخم مرغ براي رومال استفاده كنيد.

درباره پیتزا کالزونه بیشتر بدانیم

پیتزا کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. داخل کالزونه را می توان با ترکیبات مختلف پیتزا پر کرد. این نوع پیتزایک پیتزای سیسیلی با اصالت ناپلی است که به خاطر شباهت ظاهری انواع اولیه آن به شلوارهای پاچه گشاد مردانه در قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی به این نام مشهور شد. کالزونه در زبان ایتالیایی به معنی پاچه شلوار است. بعدها پیتزا کالزونه را به همان سبک لقمه‌ای اما با شکل و شمایل مختلف درست کردند.

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه