پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست میشود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت میشود، ریخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله آشنا شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه پیتزا کالزونه
- طرز تهیه پیتزا کالزونه
- درباره پیتزا کالزونه بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پیتزا کالزونه گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه پیتزا کالزونه
مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا کالزونه به شرح زیر است:
- آرد ٣٠٠گرم
- مخمر ٧ گرم
- نمك ١/٢ قاشق چايخوري
- شكر يك قاشق غذاخوري
- آب 150 گرم
مواد مورد نیاز برای مواد میانی پیتزا کالزونه به شرح زیر است:
- ژامبون تنوري
- پنيرپيتزا
- آويشن
- فلفل دلمه اي
- قارچ
طرز تهیه پیتزا کالزونه
طرز تهیه خمیر پیتزا کالزونه به شرح زیر است:
- ابتدا تمام مواد خشك را باهم مخلوط مي كنيم.
- سپس آب را كم كم اضافه مي كنيم تاخمير شكل بگيرد.
- سپس شروع به ورز دادن مي كنيم تا كاملا نرم ولطيف شود.
- به مدت يك ساعت استراحت مي دهيم تا كاملا حجيم شود.
طرز تهیه مواد میانی پیتزا کالزونه به شرح زیر است:
- بعد از استراحت يا دوبرابر شدن خمير روي يك سطح خمير را باز و پهن مي كنيم.
- مواد مياني آن را با ترتيب اول پنير بعد ژامبون، فلفل دلمه اي، قارچ، آويشن و در آخر پنير پيتزا را بر روي نیمی از خمير مي ریزیم ونيم ديگر به روي آن تا شده و دور آن بسته مي شود.
- در فر با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه قرار مي دهيم.
- مي توانيد از زرده تخم مرغ براي رومال استفاده كنيد.
درباره پیتزا کالزونه بیشتر بدانیم
پیتزا کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. داخل کالزونه را می توان با ترکیبات مختلف پیتزا پر کرد. این نوع پیتزایک پیتزای سیسیلی با اصالت ناپلی است که به خاطر شباهت ظاهری انواع اولیه آن به شلوارهای پاچه گشاد مردانه در قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی به این نام مشهور شد. کالزونه در زبان ایتالیایی به معنی پاچه شلوار است. بعدها پیتزا کالزونه را به همان سبک لقمهای اما با شکل و شمایل مختلف درست کردند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.