طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا در اواخر قرن ۱۹ توسط سرآشپز معروف ناپلی آن زمان و به‌ افتخار ملکه ایتالیا مارگریتای ساوویی نام‌گذاری شده است. روی این پیتزا گوجه فرنگی ، موزارلای و برگ‌های تازه‌ی ریحان می‌گذارند. رنگ این پیتزا رنگ پرچم ایتالیاست. در حال حاضر به پیتزایی که فقط از سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا تشکیل شده است هم پیتزا مارگاریتا می‌گویند. اگر به دنبال طرز تهیه پیتزا مارگاریتا هستید کافی است در این مقاله با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید.

فهرست

  1. مواد اولیه پیتزا مارگاریتا
  2. طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
  3. درباره پیتزا مارگاریتا بیشتر بدانیم

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا مارگاریتا گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

مواد اولیه پیتزا مارگاریتا

  1. سیر ۲ حبه
  2. ریحان ۱۰۰ گرم
  3. خمیر پیتزا
  4. پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  5. روغن مایع به اندازه کافی
  6. گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
  7. نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

  1. ابتدا فر را روی حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سپس گوجه فرنگی‌ها را به صورت ریز ریز با چاقو خرد می کنیم یا با رنده ریز رنده کنید تا به شکل پوره در بیاید.
  3. سپس سیر‌ها را ریز رنده کرده و سیر را در تابه همراه کمی روغن تفت داده شود تا طلایی شوند.
  4. آنگاه گوجه ها را به آن اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب گوجه ها تبخیر شوند.
  5. مقداری از ریحان ها را برای تزئین در تابه می ریزیم و با مواد مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
  6. اجازه دهید تا مایه کمی سرد شود و آن وقت مایه را روی خمیر پیتزا بریزید و با قاشق روی تمام خمیر پهن کنید.
  7. به مدت ۱۵ دقیقه پیتزا را داخل فر که از قبل روشن شده است قرار دهید تا نیم پز شود.
  8. پس از گذشت این زمان پیتزا را از فر در می آوریم و پنیر پیتزا روی آن بریزید.
  9. ریحان هایی که برای تزئین بودند را بر روی پنیرها بریزید.
  10. مجددا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر پیتزا را داخل فر قرار دهید تا هم پخت پیتزا کامل شود و هم اینکه پنیر آب شود و طلایی شود.

درباره پیتزا مارگاریتا بیشتر بدانیم

بر طبق یکی از افسانه‌های معاصر، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال ۱۸۸۹ اختراع شد. پیتزا مارگاریتا زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود رافائل اسپوسیتو خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درست کند؛ خلق شد. از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط او، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا که عبارت بودند از قرمز که به واسطه گوجه نشان داده شده بود، سبزکه به واسطه ریحان نشان داده شده بود و سفید که به واسطه موتزارلا نشان داده شده بود، تهیه شده بود را شدیداً ترجیح داد. ظاهراً این نوع پیتزا پس از ملکه به نام پیتزا مارگاریتا نام گذاری شد.

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶