نودل سبزیجات یکی از پرطرفدارترین غذاها می باشد که در سراسر جهان مردم آن را تهیه و استفاده می کنند و می توان گفت در دسته غذاهای آماده قرار می گیرد. نودل سبزیجات از طعم دوست داشتنی و لذیذی برخوردار است و از مزیت های آن می توان به پخت سریع اشاره کرد. نودل سبزیجات، یک غذای حاضری و ارزان قیمت است که طرز تهیه آن بسیار کار راحتی است و طبیعتا خیلی از ما به این غذا علاقه مند هستیم. از آنجا که بیشتر افراد به دنبال طرز تهیه غذاهای خوشمزه ای هستند که با صرف زمان اندک تهیه می شوند، نودل سبزیجات مشتاقان و طرفدارن زیادی در سراسر جهان دارد. پس با کلاس آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باشید تا با طرز تهیه نودل سبزیجات بیشتر آشنا شوید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه نودل سبزیجات
- طرز تهیه نودل سبزیجات
- نکات طلایی در طرز تهیه نودل سبزیجات
- درباره خوراک نودل سبزیجات بیشتر بدانیم
- طرز تهیه نودل سبزیجات مطابق با آداب و فرهنگ کشور ها
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه نودل سبزیجات گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه نودل سبزیجات
- نودل ٢بسته
- هویج خلالی نازک يك عدد بزرگ
- نخود فرنگی و ذرت و لوبیا قرمز پخته شده يك پیمانه
- سبزی معطر خشک يك قاشق غذاخوری
- پودر کاری و زردچوبه به مقدار لازم
- پودر گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- كلم بروكلي ١/٢ پيمانه
طرز تهیه نودل سبزیجات
- ابتدا داخل قابلمه ۲ لیوان آب بریزید و اجازه بدهید آب بجوشد.
- سپس درون آب جوش هویج ها و پودر گوجه و پودرکاری و نمک و زردچوبه را بریزید و بگذارید بپزند.
- سپس نخود فرنگی پخته شده و ذرت پخته شده و لوبیا را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- بعد از گذشت زمان کوتاهی نودل ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید با هم مخلوط شوند و بعد از نرم شدن نودل ها سبزی های خشک (جعفری و گشنیز) یا فریز شده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید همه مواد به خورد هم بروند سفتی و میزان آب نودل به سلیقه ی شما بستگی دارد. (می توانید از استاک استفاده کنید. برای طرز تهیه استاک به پیج آشپزشو مراجعه فرمایید.)
- کلم بروکلی را خرد کنید ودر آب نودل بریزید.
نکات طلایی در طرز تهیه نودل سبزیجات
- سبزی ها را می بایست در مرحله آخر اضافه کرد تا عطر و طعم آن حفظ شود.
- گوجه فرنگی تازه اضافه نمی کنیم تا نودل خیلی نرم وله نشود.
- انتخاب سبزیجات و حبوبات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
- روغن، ادویه نودل و عصاره در این غذا استفاده نشده است.
- نودل را هیچ وقت آبکش نمی کنم و همیشه مقدار آب داخل آن را کم قرار می دهیم تا نیاز به آبکشی نداشته باشد.
درباره خوراک نودل سبزیجات بیشتر بدانیم
ماجرای ابداع طرز تهیه نودل سبزیجات فوری به زمان های بسیار دور برمی گردد. بعد از این که جنگ جهانی دوم پایان یافت و ژاپن هنوز با مشکلات شکست خود دست و پنجه نرم می کرد و از طرفی وزارت بهداشت وقت به خاطر این که مردم با مشکل بی غذایی روبه رو نشوند سعی بر این داشت تا از نان هایی که از گندم تهیه می شدند استفاده نمایند. از این رو تهیه نودل توسط آندو برای دولت پیشنهاد شد، اما مقامات مسئول در مقابل پیشنهاد آندو اعلام کردند که شرکت های تولید کننده نودل توانایی آنچنانی در صنعت تولید نودل ندارند و پایدار نخواهند بود به همین علت آندو خود به فکر صنعت تولید در این زمینه افتاد. بنابراین در سال ۱۹۵۸ موفق شد پس از بار ها آزمون و خطا به تولید نودل فوری دست یابد. نودل سبزیجات یک غذای بی دردسر و ساده است که از آرد تهیه می شود که امروزه برای خیلی از مردم دنیا آشنا شده است ولی ناگفته نماند که این نودل ها با نودل های آندو هیچ فرقی ندارد. در سال ۱۹۷۱ نودل لیوانی هم توسط آندو ابداع شد این ابداع در واقع کمک به کارگرانی بود که در تهیه نودل خود کاسه به همراه نداشتند و لیوان کار آن ها را ساده تر می کرد.
طرز تهیه نودل سبزیجات مطابق با آداب و فرهنگ کشور ها
در فرهنگ غذایی اکثر کشورهای دنیا، عادات غذایی و غذاهای خاصی وجود دارد که علاوه بر زمان پخت نیاز به توجه بسیار دارند و در زمان سرو نیز از برخی نکات و آداب باید پیروی کنند. کشورهای آسیای شرقی مثل چین و ژاپن، کرهیجنوبی از نمونه کشور هایی هستند که تنوع غذایی حیرت انگیز و جالبی دارند که زبانزد مردم جهان است و بسیار شهرت دارند. طرز تهیه نودل سبزیجات نیز یک دستور پخت مربوط به آسیای شرقی است که از این مورد مستثنی نیست این نوع از غذا ها از طعم و بوی خاصی برخوردار هستند و زمان کوتاهی که در طبخ این نوع غذا ها صرف می شود، بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و جزئی از برنامه غذایی روزانه ی مردم این کشور ها محسوب می شود. یکی از نکات مهمی که در این مورد حائز اهمیت است این است که باعث جلب توجه متخصصان صنعت غذایی نیز شده است.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.