طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

نودل و مرغ سوخاری

نودل به همراه مرغ سوخاری یکی از حماسه آورترین غذاهای آسیای شرقی می باشد. در این مقاله قصد داریم در مورد روش طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل نکاتی را برای شما بیان کنیم و به ذکر دستور تهیه این غذای فوق العاده آسیای شرقی خواهیم پرداخت. ممکن است با کمک طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، بتوانید ذائقه کودک خود را تغییر دهید و او را به مصرف بیشتر غذاهای سالم علاقه مند تر کنید.

مرغ یکی از معقول ترین غذاهای مورد استفاده در ایران است که با آن می توان غذاهای مختلفی تهیه کرد. مرغ سوخاری با نودل یکی از این غذاها است، برای آشنایی بیش تر با طعم، مزه، فواید و نکاتی بسیار بدیع و تازه در مورد سوخاری کردن مرغ و تهیه نودل خوشمزه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله همراه شوید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه مرغ سوخاری با نودل
  2. طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل
    1. مرغ سوخاری
    2. نودل
    3. نکات طلایی در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل
  3. فواید مرغ سوخاری همراه با نودل

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

مواد اولیه مرغ سوخاری با نودل

  1. نودل یک بسته
  2. سینه مرغ ۲۰۰ گرم
  3. روغن به مقدار لازم
  4. نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
  5. آرد گندم به مقدار لازم
  6. تخم مرغ دو عدد
  7. پودر پانکو به مقدار لازم
  8. سیر چهار حبه
  9. خامه ۴ قاشق غذا خور
  10. کره ۲۰ گرم
  11. پودرآویشن به مقدار لازم
  12. پیازچه ۳ ساقه
  13. کنجد به مقدار لازم
  14. سویا سس ۱/۲ پیمانه
  15. هویج وفلفل دلمه ای خلالی ۱/۲ پیمانه

 

طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

مرغ سوخاری:

  1. ابتدا فیله های مرغ را با ادویه سیر مزداره می کنیم ویک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم تا کاملا مزه دارشود.
  2. تخم مرغ ها را داخل یه کاسه می شکنیم و با چنگال هم می زنیم تا از لختی در بیاید و می گذاریم کنار تا بماند.
  3. توی یه ظرف کمی آرد گندم می ریزیم و می گذاریم تا بماند.
  4. کمی پودر پانکو را هم داخل یه ظرف می ریزیم و می گذاریم تا بماند.
  5. فیله های مزه دار شده را می آوریم. ابتدا فیله را داخل آرد می غلطانیم، سپس آن را داخل تخم مرغ به خوبی می غلطانیم و در پابان فیله را توی پودر پانکو می غلطانیم تا به خوبی همه جای فیله با پودر پانکو پوشیده شود.
  6. در مرحله بعد یک ماهی تابه مناسب را انتخاب می کنیم و می گذاریم روی حرارت تا داغ شود. زمانی که خوب داغ شد، روغن را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود.
  7. اکنون فیله ها را داخل روغن قرار می دهیم و می گذاریم تا یک طرف آن به خوبی سرخ شود.
  8. سپس آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. هر دو فیله را به همین روش سرخ می کنیم.
  9. فیله ها را بر روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا روغن اضافی آنها گرفته شود.

 

نودل:

  1. در قابلمه ای آب را می گذاریم جوش بیاید.
  2. نودل ها را داخل آب جوش می ریزیم وبعد از ۸ دقیقه آبکش می کنیم.
  3. در تابه ای به نسبت گود، فلفل دلمه ای و هویج را همراه با یک حبه سیر تفت می دهیم.
  4. نودل را اضافه می کنیم وشروع به تفت دادن می کنم.
  5. خامه را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  6. ادویه ها را اضافه می کنیم. ترکیبی از سیر و خامه و کره در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، حماسه آفرینی بسیار خوبی خواهد کرد.
  7. در پایان هم سویا اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم.
  8. در نهایت در بشقاب مورد نظر سرو کنید و نوش جان کنید.

 

 

نکات طلایی در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل

  1. نکته قابل توجه این است که نباید به این غذا نمک اضافه کنیم زیرا سس سویا شور است.
  2. مرغ سوخاری با نودل می تواند عطر غذایی خاطره انگیز را به همراه داشته باشد. سس سویا را می توان یکی از بهترین طعم دهنده های مواد غذایی دانست، بکار رفتن این سس در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، طعم بسیار مطلوبی را به این غذا خواهد داد.

 

فواید مرغ سوخاری همراه با نودل

وجود مرغ در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، توانسته است آن را به بهترین منبع غذایی برای تامین پروتئین و روی مورد نیاز بدن تبدیل کند. همچنین نودل بسیار سریع تهیه می گردد و همین خصیصه باعث می شود بتوان این غذا را در دسته غذاهای حاضری طبقه بندی کرد. طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، به دلیل ارزش غذایی بالا و تهیه آسان، در بین مردم آسیای شرقی از محبوبیت بالایی برخوردار است.

ارزش غذایی این غذا به علت وجود مرغ و فلفل و سیر و انواع ادویه های مفید به همراه سس سویا، در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، بسیار بالا رفته است. هر یک از این مواد غذایی، دارای خواص منحصر بفرد خود می باشند و می توانند بخشی از نیازهای شما را برطرف کنند. در برخی از مناطق در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، از قارچ هم استفاده می شود. قارچ دارای خواص بسیار فوق العاده ای می باشد و می تواند یکی از بهترین منابع برای جایگزینی با گوشت قرمز باشد.

وجود فلفل دلمه ای در نوع خاصی از طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، می تواند برای افرادی که معده های حساسی دارند کمی مشکل آفرینی کند، اما این ماده غذایی می تواند تامین کننده نیاز شما به ویتامین c باشد. در طرز تهیه مرغ سوخاری با نودل، شما شاهد رشد و پرورش گندم در کنار قارچ در صحرایی در دل آسیای شرقی خواهید بود. برای رسیدن به این صحرا باید این غذا را با علاقه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. راه رسیدن به این صحرا از دل مرغ هایی طعم دار و سوخاری شده می باشد.

 

 

 

 

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶