فتوچينی از انواع پاستا است و طرفداران زيادی دارد. همچنین فتوچينی سبزيجات که در زمره غذاهای رژیمی می باشد بسيار خوشمزه است و مواد لازم کمی هم نياز دارد. برای آشنایی با طرز تهیه فتوچی با سبزیجات با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه باید.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه فتوچی با سبزیجات
- طرز تهیه فتوچی با سبزیجات
- درباره فتوچی با سبزیجات بیشتر بدانیم
در این قسمت از آموزش آشپزی ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه فتوچی با سبزیجات گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه فتوچی با سبزیجات
- ماکارونی نواری یا فتوچینی ۵۰۰گرم(یک بسته کامل)
- سیر درسته و شسته شده ۱۰ حبه
- کدو سبز ۶ عدد
- هویج ۴ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- مغز تخمه آفتابگردان ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه فتوچی با سبزیجات
- در محله اول در آموزش آشپزی غذاهای رژیمی، هویجها و کدوها را پوست میگیریم و به صورت نوارهای باریک و بلند برش میدهیم.
- سپس در یک ظرف آب ریخته و به آن نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به جوش بیاید .سپس سبزیجات را به مدت ۱ دقیقه در آب در حال جوش میریزیم و سپس آبکش میکنیم.
- همین کار را نیز برای مدت ۱۰ دقیقه برای فتوچینی ها انجام میدهیم و آنها در آب در حال جوش و نمک قرار میدهیم نکته مهم در این قسمت این است که بعد از ابکش کردن فتوچینی ها نباید بر روی آنها آب سرد گرفت.
- در مرحله آخر در طرز تهیه فتوچینی با سبزیجات در یک ماهیتابه روغن زیتون را بریزید و زمانی که روغن گرم شد سیرها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و سپس فتوچینی ها و سبزیجات را به روغن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه تفت دهید و در نهایت مواد رو در ظرف سرو بریزید و روی آن مغز تخمه، فلفل و نمک بپاشید.
درباره طرز تهیه فتوچی با سبزیجات بیشتر بدانیم
فتوچینی به ایتالیایی به معنای روبان های کوچک است که در حقیقت نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه مندند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه چه در خانه و چه در کارخانه از ترکیب آرد و تخم مرغ درست می کنند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.