سوشی نوعی غذای آسیای شرقی به شمار می آید. ۲۸ خرداد سالروز جهانی سوشی می باشد و این روز را به این غذای چینی اصیل اختصاص داده اند. می توان گفت در بین سوشی ها، سوشی کالیفرنیایی از محبوبیت بالایی برخوردار است و می توان آن را در دنیا غذایی دانست که طرفداران خاص خود را دارا می باشد. این غذا یکی از آن غذاهایی است که یا عاشق آن خواهید شد یا برای همیشه از آن متنفر خواهید بود. طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی، هیجان انگیز ترین و جسورترین دستور پخت های مجموعه ما می باشد. اگر از آن دسته از افرادی هستید که به دنبال طعم های خاص هستند و سلیقه متفاوتی را در آشپزی دارا می باشند، طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی می تواند برای شما پاسخ خوبی برای رفع این نیاز شما باشد. در این مطلب آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو قصد دارد این غذای اصیل آسیای شرقی را در دستور کار خود قرار دهد.
فهرست مطالب
فهرست
- مواد اولیه سوشی کالیفرنیایی
- طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی
- درباره سوشی کالیفرنیایی بیشتر بدانیم
- فواید سوشی کالیفرنیایی
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سوشی کالیفرنیایی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
مواد اولیه سوشی کالیفرنیایی
- گوشت خرچنگ پخته شده ۱۰۰ گرم
- ورق جلبك دریایی ۲ تا ۳ عدد
- برنج سوشی ۲ پیمانه
- خیار به میزان لازم
- آواکادو به میزان لازم
- هويج يك عدد
- خيار يك عدد
طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی
- برنج را به همراه دو پيمانه آب مي گذاريم تا كاملا پخته شود وپس از تمام شدن آب آن مي گذاريم تا دم بكشد.
- گوشت خرچنگ را پخته و به شکل ورقه های باریک و بلند برش می زنیم.
- خيار و هويج را پوست گرفته و به شکل طولی و نازک خرد می کنیم.
- یک ورق جلبک را نصف کرده و روی حصیر سوشی پهن می کنیم.
- مقداری از برنج را با دست برداشته و روی جلبک پهن کرده و کمی می فشاریم.
- در مرحله بعد به کمک حصیر، سوشی را رول کرده و آن را باز می کنیم. به گونه ای که برنج در قسمت پایین و جلبک در قسمت بالایی قرار بگیرد.
- اکنون چند تکه گوشت خرچنگ، آواکادو و خیار را روی برنج می چینیم و سوشی را به کمک حصیر رول کرده و کمی فشار می دهیم تا سفت شود.
- در آخر رول سوشی را با یک چاقوی تیز برش زده و دوباره داخل حصیر کمی فشار می دهیم تا سفت شود، سپس در ظرف مورد نظر می چینیم و با سس و اسابی سرو می نماییم.
درباره طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی بیشتر بدانیم
سوشی را باید یک غذای چینی دانست و ارتباط آن را با کشور ژاپن را در حد الگو برداری از یک غذای کشور همسایه دانست. اولین بار این غذا را در یکی از مراسمات کالیفرنیا سرو شده است و ابداعات تازه و تغییراتی را در طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی، در آن مراسم ایجاد کرده بودند.
اگر به طعم ماهی خام هیچ علاقه ای ندارید، سوشی کالیفرنیایی می تواند برای شما راه حل خوبی باشد. سوشی کالیفرنیایی، دارای هیچ گونه ماهی خامی نمی باشد و این مساله می تواند برای افراد حساس به این نکته بسیار مطلوب باشد. با رفع این مشکل، تعداد علاقه مندان به این غذا بیش تر از قبل خواهد شد و تعداد افراد بیش تری با فرهنگ و سنت مردم آسیای شرقی آشنا خواهند شد. برای اشنایی با هر غذایی، در ابتدا باید با فواید و طرز تهیه آن آشنا شد. طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی، می تواند دریچه ای برای آشنایی بیش تر شما با این غذا باشد.
فواید سوشی کالیفرنیایی
طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی، از کشور چین به ژاپن و از آن جا به همه دنیا راه پیدا کرد. اصالت این غذا مانند اصالت نگاه چینی ها بسیار زیاد و عمیق می باشد، به طوری که این اصالت در فوادی و طعم و مزه این غذا نیز نمود پیدا کرده است. وجود ماهی در سوشی کالیفرنیایی می تواند فسفر مورد نیاز شما را تامین کرده و منبع بسیار مناسبی از پروتئین برای شما باشد.
فرایند تخمیر این غذا بسیار طولانی می باشد و تمام طعم ها کاملا به خورد این غذا می رود. طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی، بسیار متفاوت می باشد و شما می توانید به کمک سوشی کالیفرنیایی، نیازهای غذایی خود را به طور کامل تامین کنید. این غذا می تواند منبع بسیار خوبی از ویتامین B باشد. در نوع خاصی از طرز تهیه سوشی کالیفرنیایی، وجود مرغ سبب رفع نیاز افراد به روی و افزایش رشد قدی در کودکان می شود.
در میان مشاغل مورد نیاز در کشورهای پیشرفته دنیا از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا و کشورهای اروپایی برخی مشاغل خدماتی نظیر آشپزی، فرصتی مناسب برای افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند را فراهم میکنند. از این رو کسانی قصد مهاجرت از طریق آشپزی را دارند می توانند با دریافت مدرک معتبر بین المللی شانس خود را برای این منظور افزایش دهند.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.