برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه توپک گوشت

طرز تهیه توپک گوشت

فینگر فود یا غذای انگشتی یکی از محبوب ترین نوع میان وعده ها می باشد که امروزه به طور وسیع در مجالس و مهمانی های مختلف تهیه برای پذیرایی به کار می رود. این نوع از خوراکی ها به آسانی تهیه می شود و دارای تنوع زیادی است. فینگرفود گرم یکی دیگر از انواع فینگرفود ها می باشد که توانسته است همواره در مراسم های مختلف از محبوبیت بالایی برخوردار باشد. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله سعی دارد شما را با ارائه ی اطلاعات مفید و ارزشمندی در مورد طرز تهیه توپک گوشت که یک فینگرفود گرم می باشد، آشنا کند.

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه توپک گوشت گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

مواد اولیه توپک گوشت

  1. گوشت چرخ کرده به مقدار دلخواه
  2. پیاز درشت یک عدد
  3. فلفل دلمه ای رنگی نصف پیمانه
  4. کدو سبز و پیازچه سه چهارم پیمانه
  5. زیتون سیاه یک سوم پیمانه
  6. پنیر پارمسان رنده شده ۸۰ گرم
  7. تخم مرغ ۱ عدد
  8. نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار دلخواه

تمام موارد را بعد از خرد شدن پیمانه کنید.

طرز تهیه توپک گوشت

  1. تمامی مواد پیاز رنده شده را با گوشت و فلفل دلمه ای خرد شده و ادویه مخلوط کرده و شروع به ورز دادن می کنیم تا کاملا یک دست شود.
  2. گوشت را یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا کاملا گوشت خودش را بگیرد.
  3. حالا گوشت را به صورت گردویی در می آوریم.
  4. گوشت ها را در تابه ای سرخ میکنیم و با سیخ های چوبی درون سینی فینگرفود قرار میدهیم.

نوش جان

درباره طرز تهیه توپک گوشت

بیشتر بدانیم

فینگرفودهای گرم از جمله توپک گوشت باید بلافاصله بعد از تهیه شدن خورده شوند؛ زیرا ممکن است بعد از سرد شدن طعم مطلوب و دلخواهی را نداشته باشد. اگر چه برای مجالس و جشن های ویژه گزینه ی خوبی نیست ولی برای دورهمی های خانوادگی و دوستان می تواند گزینه ی خوبی باشد. در حالت کلی هر فینگر فودی را که بتوانیم قبل از سرو کردن گرم کنیم و یا گرم کردن یکی از شرط های مهم برای سرور کردن آن باشد در این صورت می توانیم آن را فینگر فود گرم در نظر بگیریم.

ارسال دیدگاه