طرز تهیه توپ سوسیسی

طرز تهیه توپ سوسیسی - فینگرفود گرم

فینگر فود یا غذای انگشتی یکی از محبوب ترین نوع میان وعده ها می باشد که امروزه به طور وسیع در مجالس و مهمانی های مختلف تهیه برای پذیرایی به کار می رود. این نوع از خوراکی ها به آسانی تهیه می شود و دارای تنوع زیادی است. فینگرفود گرم یکی دیگر از انواع فینگرفود ها می باشد که توانسته است همواره در مراسم های مختلف از محبوبیت بالایی برخوردار باشد. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله سعی دارد شما را با ارائه ی اطلاعات مفید و ارزشمندی در مورد طرز تهیه توپ سوسیسی که یک فینگرفود گرم می باشد، آشنا کند.

 

فهرست

  1. مواد اولیه توپ سوسیسی
  2. طرز تهیه توپ سوسیسی
  3. درباره توپ سوسیسی بیشتر بدانیم

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه توپ سوسیسی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه توپ سوسیسی

  1. سوسیس یا گوشت چرخ کرده به مقدار دلخواه
  2. پیاز درشت یک عدد
  3. فلفل دلمه ای رنگی نصف پیمانه
  4. کدو سبز و پیازچه سه چهارم پیمانه
  5. زیتون سیاه یک سوم پیمانه
  6. پنیر پارمسان رنده شده ۸۰ گرم
  7. تخم مرغ ۶ عدد
  8. نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار دلخواه

تمام موارد را بعد از خرد شدن پیمانه کنید.

 

طرز تهیه توپ سوسیسی

  1. پیاز را در کمی روغن زیتون با حرارت متوسط سرخ کنید و سوسیس‌های ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  2. سپس کدو سبز و پیازچه‌ها را درون آن بریزید و تا جایی که نرم شوند تفت دهید.
  3. بعد از آن فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز به آنها اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک زیتون سیاه ریز شده را با آنها مخلوط کنید.
  4. زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، پنیر پارمسان را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  5. تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید و به آن‌ها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید
  6. و به مواد قبل اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.
  7. قالب کاپ کیک ۱۲ تایی را با کمی کره چرب کنید و سه چهارم از هر قالب را از موادی که تهیه شده پر کنید .
  8. آن را در فر با دمای ۱۸۰درجه که از قبل گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قراردهید تا موادتان طلایی شود.
  9. بعد از آماده شدن فینگر فود‌ها را درون ظرف سروتان قرار دهید و از آن لذت ببرید.

 

 

درباره توپ سوسیسی بیشتر بدانیم

فینگرفودهای گرم از جمله توپ سوسیسی باید بلافاصله بعد از تهیه شدن خورده شوند؛ زیرا ممکن است بعد از سرد شدن طعم مطلوب و دلخواهی را نداشته باشد. اگر چه برای مجالس و جشن های ویژه گزینه ی خوبی نیست ولی برای دورهمی های خانوادگی و دوستان می تواند گزینه ی خوبی باشد. در حالت کلی هر فینگر فودی را که بتوانیم قبل از سرو کردن گرم کنیم و یا گرم کردن یکی از شرط های مهم برای سرور کردن آن باشد در این صورت می توانیم آن را فینگر فود گرم در نظر بگیریم.

 

امتیاز شما :
اشتراک گذاری:

دستورات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آکادمی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶