فینگر فود یا غذای انگشتی یکی از محبوب ترین نوع میان وعده ها می باشد که امروزه به طور وسیع در مجالس و مهمانی های مختلف تهیه برای پذیرایی به کار می رود. این نوع از خوراکی ها به آسانی تهیه می شود و دارای تنوع زیادی است. فینگرفود گرم یکی دیگر از انواع فینگرفود ها می باشد که توانسته است همواره در مراسم های مختلف از محبوبیت بالایی برخوردار باشد. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله سعی دارد شما را با ارائه ی اطلاعات مفید و ارزشمندی در مورد طرز تهیه توپک گوشت که یک فینگرفود گرم می باشد، آشنا کند.
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه توپک گوشت گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
فهرست مطالب
مواد اولیه توپک گوشت
- گوشت چرخ کرده به مقدار دلخواه
- پیاز درشت یک عدد
- فلفل دلمه ای رنگی نصف پیمانه
- کدو سبز و پیازچه سه چهارم پیمانه
- زیتون سیاه یک سوم پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده ۸۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار دلخواه
تمام موارد را بعد از خرد شدن پیمانه کنید.
طرز تهیه توپک گوشت
- تمامی مواد پیاز رنده شده را با گوشت و فلفل دلمه ای خرد شده و ادویه مخلوط کرده و شروع به ورز دادن می کنیم تا کاملا یک دست شود.
- گوشت را یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا کاملا گوشت خودش را بگیرد.
- حالا گوشت را به صورت گردویی در می آوریم.
- گوشت ها را در تابه ای سرخ میکنیم و با سیخ های چوبی درون سینی فینگرفود قرار میدهیم.
نوش جان
درباره طرز تهیه توپک گوشت
بیشتر بدانیم
فینگرفودهای گرم از جمله توپک گوشت باید بلافاصله بعد از تهیه شدن خورده شوند؛ زیرا ممکن است بعد از سرد شدن طعم مطلوب و دلخواهی را نداشته باشد. اگر چه برای مجالس و جشن های ویژه گزینه ی خوبی نیست ولی برای دورهمی های خانوادگی و دوستان می تواند گزینه ی خوبی باشد. در حالت کلی هر فینگر فودی را که بتوانیم قبل از سرو کردن گرم کنیم و یا گرم کردن یکی از شرط های مهم برای سرور کردن آن باشد در این صورت می توانیم آن را فینگر فود گرم در نظر بگیریم.
اول از همه خودمو بهعنوان یه مشتاق همیشگی یادگیری آشپزی معرفی میکنم. تو ایران تحصیلات آکادمیک صنایع غذایی رو نیمهکاره رها کردم، چون متأسفانه چیزی که میخواستم رو نمیتونستم تو دانشگاههای ایران پیدا کنم. تصمیم گرفتم با همه سختیها و هزینههای زیاد، تحصیلات آکادمیک آشپزی رو تو خارج از کشور ادامه بدم. خدا رو شکر طی یک سال و نیم تحصیلم تو خارج از کشور، پیشرفت فوقالعادهای داشتم، طوری که اساتیدم منو خلاق خطاب میکردن.
چون علم مواد شناسی رو اصولی یاد گرفتم، تو ۹۵ درصد مواقع اگه هر خوراکی رو تست کنم، بهراحتی میتونم اون غذا رو خلق کنم و بابت این موضوع خیلی شکرگزارم. بعد از یک سال و نیم تحصیل، ۶ ماه تو یکی از معتبرترین هتلهای دبی کارورزی کردم و با یه عالمه تجربه بهروز به ایران برگشتم و آموزشگاهم رو تأسیس کردم.
هدفم از تأسیس آموزشگاه این بود که بتونم بهروزترین متدهای آموزشی دنیا رو تو کشور خودم عملی کنم و در عین حال مدرکی ارائه بدم که معتبر و قابل ترجمه باشه. برای همین آموزشگاه رو زیر نظر سازمان فنی و حرفهای راهاندازی کردم. از اونجایی که عاشق یادگیری هستم، دوباره تصمیم گرفتم تحصیلاتم رو تو ایران ادامه بدم تا از یادگیری دور نمونم.
تخصص اصلی من آشپزی ملل و قنادیه. آشپزی ملل همون رشته تحصیلیام تو خارج از کشور بوده و همه تجربیاتم رو تو دورههای آشپزی ملل آموزشگاه “آشپزشو” به هنرجوهای عزیزم منتقل میکنم. قنادی رو هم به مدت ۶ ماه تو قنادی استاد فرزانه کارورزی کردم و تجربیات این استاد گرانقدر رو با متدهای بهروز ترکیب کردم و تو دورههای کیک آموزشگاه “آشپزشو” تدریس میکنم.
در نهایت، به خودم ثابت کردم که اگه به چیزی علاقه داشته باشی، میتونی به هرچی که میخوای، مثل حس خوب، ثروت، شهرت و… برسی. چون خانواده من هم مثل خیلی از خانوادههای ایرانی، راه خوشبختی رو تو تحصیلات آکادمیک رشتههای مهندسی و پزشکی میدیدن و دنیای آشپزی رو ناآگاهانه فقط تو خوراک روزمره تصور میکردن.
این روایت ادامه داره…
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.