فروردین ۱۴۰۴
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ||||||
- | ||||||
۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ | ۸ |
- | - | - | - | - | - | - |
۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ | ۱۵ |
- | - | - | - | - | - | - |
۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ | ۲۲ |
- | - | - | - | - | - | - |
۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ | ۲۹ |
تخصصی پیتزا | - | نان حجیم و نیمه حجیم | ||||
۳۰ | ۳۱ | |||||
- | - |
اردیبهشت ۱۴۰۴
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ||
آشپزی ایرانی | کباب ها | |||||
سرآشپز ایرانی | ||||||
۶ | ۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ |
- | - | - | - | - | - | - |
۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ |
- | فست فود | - | آشپزی ایتالیایی | |||
۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ |
- | - | سرآشپز بین الملل | ||||
۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ | ۳۱ | ||
- | - | - | - | - |
نام دوره | تاریخ | مدرس | ثبت نام |
---|---|---|---|
تخصصی پیتزا | ۲۳ الی ۲۵ فروردین | شف عبدی | ثبت نام |
نان های حجیم و نیمه حجیم | ۲۷ الی ۲۹ فروردین | استاد نسبی | ثبت نام |
آشپزی ایرانی | ۱ الی ۳ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
کبابهای ایرانی و ملل | ۴ و ۵ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
سرآشپز ایرانی | ۱ الی ۵ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
تخصصی فست فود | ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی تخصصی ایتالیایی | ۱۷ الی ۱۹ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
سرآشپز بین الملل | ۲۲ الی ۲۶ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
جهت مشاوره رایگان میتوانید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.