آبان ۱۴۰۴
| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| ۱ | ۲ | |||||
| کیک کافه ای | ||||||
| ۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ | ۸ | ۹ |
| - | - | - | - | - | - | - |
| ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ |
| - | فست فود | - | آشپزی رژیمی | |||
| ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ |
| - | - | - | - | آشپزی ایتالیایی | ||
| - | - | - | - | - | - | - |
| ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ |
| - | - | سرآشپز بین الملل | ||||
| تخصصی پیتزا | - | - | نان ها | |||
آذر ۱۴۰۴
| ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
|---|---|---|---|---|---|---|
| ۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ |
| - | - | - | سرآشپز بین الملل (شیراز) | |||
| ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ |
| - | - | - | - | - | - | - |
| ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ |
| صبحانه و برانچ | آشپزی ایرانی | کباب ها | ||||
| - | - | - | باریستایی و بارتندری | |||
| ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ |
| فست فود | - | آشپزی ایتالیایی | ||||
| ۲۹ | ۳۰ | |||||
| - | - | |||||
| نام دوره | تاریخ | مدرس | ثبتنام |
|---|---|---|---|
| آشپزی رژیمی | ۱۴ الی ۱۶ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
| آشپزی ایتالیایی | ۲۱ الی ۲۳ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
| تخصصی پیتزا | ۲۴ الی ۲۶ آبان | استاد عبدی | ثبتنام |
| سرآشپز بینالملل | ۲۶ الی ۳۰ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
| نانهای حجیم و نیمهحجیم | ۲۹ و ۳۰ آبان | استاد ذوالفقاری | ثبتنام |
| سرآشپز بینالملل در شیراز | ۴ الی ۸ آذر | استاد فرنود | ثبتنام |
| تخصصی صبحانه و برانچ | ۱۵ و ۱۶ آذر | استاد | ثبتنام |
| باریستایی و بارتندری | ۱8 الی ۲۱ آذر | استاد رضائیان | ثبتنام |
| پکیج جامع کافی شاپ | ۱۵ الی 21 آذر | استاد فرنود | ثبتنام |
| آشپزی ایرانی | ۱۷ الی ۱۹ آذر | استاد فرنود | ثبتنام |
| کباب های ایرانی و ملل | ۲۰ و ۲۱ آذر | استاد فرنود | ثبتنام |
| تخصصی فست فود | ۲۲ الی ۲4 آذر | استاد رامین عباسی | ثبتنام |
| آشپزی ایتالیایی | ۲۶ الی ۲۸ آذر | استاد فرنود | ثبتنام |
جهت مشاوره رایگان میتوانید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.








