مهر ۱۴۰۴
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | |||
- | - | - | - | |||
۵ | ۶ | ۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ |
- | - | - | - | - | شیرینی خشک | |
- | - | - | - | آشپزی ایتالیایی | ||
۱۲ | ۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ |
- | - | آشپزی ایرانی | کباب ها | |||
- | - | پکیج سرآشپز ایرانی | ||||
۱۹ | ۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ |
- | - | - | - | - | نان ها | |
۲۶ | ۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ | ||
تخصصی پیتزا | - | - |
آبان ۱۴۰۴
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | |||||
کیک کافه ای | ||||||
۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ | ۸ | ۹ |
- | صبحانه و برانچ | باریستا و بارتندری | ||||
- | پکیج جامع کافی شاپ | |||||
۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ | ۱۵ | ۱۶ |
- | فست فود | - | آشپزی رژیمی | |||
۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ | ۲۲ | ۲۳ |
- | آشپزی ایتالیایی | - | سوسیس | |||
۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ | ۲۹ | ۳۰ |
- | - | سرآشپز بین الملل |
نام دوره | تاریخ | مدرس | ثبتنام |
---|---|---|---|
نانهای حجیم و نیمهحجیم | ۲۴ و ۲۵ مهر | استاد ذوالفقاری | ثبتنام |
تخصصی پیتزا | ۲۶ الی ۲۸ مهر | استاد عبدی | ثبتنام |
کیکهای کافهای | ۱ و ۲ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
پکیج جامع کافیشاپ | ۴ الی ۹ آبان | استاد رفیعیان | ثبتنام |
صبحانه و برانچ | ۴ و ۵ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
باریستایی و بارتندری | ۶ الی ۹ آبان | استاد رفیعیان | ثبتنام |
تخصصی فستفود | ۱۱ و ۱۲ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
آشپزی رژیمی | ۱۴ الی ۱۶ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
آشپزی ایتالیایی | ۱۸ الی ۲۰ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
تخصصی سوسیس و کالباس | ۲۲ و ۲۳ آبان | استاد خشتی | ثبتنام |
سرآشپز بینالملل | ۲۶ الی ۳۰ آبان | استاد فرنود | ثبتنام |
سرآشپز بینالملل در شیراز | ۴ الی ۸ آذر | استاد فرنود | ثبتنام |
جهت مشاوره رایگان میتوانید با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره های آینده فرم زیر را تکمیل نمایید.