دوره حضوری سوسیس و کالباس

قیمت اصلی: ۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۸,۵۰۰,۰۰۰ تومان.

مهلت باقی مانده تخفیــــــــف
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

نقدی, اقساطی

تاریخ شروع دوره

۳۰ مرداد ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۳۱ مرداد ۱۴۰۴

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
2.1/5 (10 نظر)

معرفی دورهنمایش رایگان

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 4 امتیاز کلی : 0.0 پیشنهاد شده توسط : 1 کاربر
بر اساس 4 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. سلام در مورد خرید دستگاه کاتر 3کیلویی نوا را پیشنهاد میکنید یا 7 کیلویی محبی؟ همینطور پرکن 3لیتری بهتره یا 5 لیتری؟

  2. فایزه

    بهترین دوره ای که گذروندم ممنون از آموزشگاه آشپزشو

  3. سلام کلاس خصوصی هم دارین برای سوسیس و کالباس خونگی و شهریه اون چقد هس

  4. سلام. آیا نیاز به آوردن وسیله خاصی در دوره است؟ برای مدرک بین المللی هزینه جداگانه ای باید پرداخت شود؟ آیا امکان چشیدن و بردن قسمت کوچکی از نمونه برای مقایسه های بعدی توسط هنرجو هست؟ در خصوص روشهای بسته بندی و تهیه مواد اولیه و دستگاهها هم آموزش دارید؟ از پشتیبانی و رفع اشکال تا چه مدتی پس از دوره میتوانیم استفاده کنیم

    • با سلام و وقت بخیر دوست عزیز برای شرکت در دوره نیاز به آوردن وسیله خاصی ندارید و فقط روپوش سفید و دمپایی همراه خود بیاورید. هزینه جداگانه برای مدرک از هنرجویان گرفته نمی شود. امکان چشیدن و بردن فراورده های تهیه شده برای هنرجویان وجود دارد. در خصوص روش های بسته بندی و نگه داری و دستگاه ها آموزش کامل بصورت تئوری توسط استاد صورت می گیرد. گروه پشتیبانی و رفع اشکال تا همیشه باقی می ماند و استاد محترم پاسخگوی سوالات شما عزیزان هست.
      در صورت داشتن سوال دیگر و برای مشاوره رایگان می توانید با تلفن 02166715466 تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه خود را بنویسید
تاریخ برگزاری
آموزش تخصصی سوسیس و کالباس
۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - پنجشنبهالی۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.

قیمت اصلی: ۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۸,۵۰۰,۰۰۰ تومان.

مهلت باقی مانده تخفیــــــــف
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

نقدی, اقساطی

تاریخ شروع دوره

۳۰ مرداد ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۳۱ مرداد ۱۴۰۴

مدرس

استاد گلناز خشتی

خانم گلناز خشتی با 5 سال سابقه در امر آموزش و تولید انواع محصولات آماده و نیمه آماده پروتئینی، مربی رسمی فنی و حرفه‌ای، مدرس حرفه ای کلاس های آموزش تولید سوسیس و کالباس