دوره حضوری آشپزی ایتالیایی

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی (در ۴ قسط ۲,۹۷۵,۰۰۰ تومانی)

تاریخ شروع دوره

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
4/5 (2 دیدگاه ها)
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 32
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 32 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. کاناپس قارچ طبق توضیحات استاد فرنود🙏🌷

  2. پیتزا سبزیجات به سبک ناپولیتن🙏🌺

دیدگاه خود را بنویسید
تاریخ برگزاری
آموزش آشپزی تخصصی ایتالیایی
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - چهارشنبهالی۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۴*۳ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی (در ۴ قسط ۲,۹۷۵,۰۰۰ تومانی)

تاریخ شروع دوره

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران