آموزش حضوری آشپزی ملل در دوره سرآشپز بین الملل

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ (دوشنبه)

تاریخ پایان دوره

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ (جمعه)

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی ( در۴ قسط ۴,۹۷۵,۰۰۰ تومانی)

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
دوره آشپزی بین الملل
دوره آشپزی بین الملل مهر ۱۴۰۲
آموزش آشپزی ملل
دوره آشپزی بین الملل آبان ۱۴۰۱
آشپزی ملل
آموزش آشپزی ملل
دوره آشپزی بین الملل دی ۱۴۰۱

سوالات متداول

۱. علاقه واقعی به آشپزی به این معنی که گذران زمان و چالش‌های این مسیر، شما را به‌راحتی خسته نکند.
۲. انگیزه شدید برای یادگیری اصول و استانداردهای آشپزی ملل

۳. داشتن هدف و نقشه راه در زندگی
۴. ثبت نام در ورکشاپ بی‌نظیر و جامع آشپزی ملل آشپزشو

از آنجایی که معمولا امکانات آموزش تخصصی و اساتید مجرب در مرکز ایران یعنی تهران هستند، آشپزشو آموزشگاه آشپزی ملل در تهران، با شیوه نوین آموزشی و برگزاری ورکشاپ‌های هدفمند کوتاه مدت، این امکان را برای همه هم‌وطنان در شهرهای مختلف ایران بوجود آورده که با کمترین هزینه رفت و آمد بتوانند از بهترین امکانات آموزشی و اساتید بنام بهره مند شوند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو در قلب تهران یعنی میدان انقلاب قرار دارد و در نزدیکی آموزشگاه اقامتگاه‌ها و هتل های بسیاری وجود دارد که هنرجویان می‌توانند از آن استفاده نمایند و دیگر دغدغه‌ی اقامت در تهران را نداشته باشند.

واژه ترمیک و بلند مدت در ظاهر جامع‌تر و کامل‌تر نسبت به ورکشاپ های چند روزه است ولی اگر کمی دقت کنید ساعات مفید کارعملی در ورکشاپ چهار روزه آشپزی ملل از دوره‌های به اصطلاح بلند مدت ۳ ماهه بیشتر است.
شما در همین دوره چهار روزه آشپزی ملل، بيش از ۴۰ ساعت کار عملی مفید دارید. ( برابری می کند با دوره ۳ ماهه که  هفته ای دوجلسه یک ساعت و نیم دارد.) و چون این چند روز متوالیست ذهن شما بصورت کامل در فضای آموزشی باقی می ماند. ( برخلاف دوره‌های ترمیک که تا هنرجو بخواهد بصورت کامل در محیط آموزشی قرار بگیرد، جلسه آموزشی رو به اتمام می رود.)
 افرادی که شاغل هستند و یا از شهرستان و کشورهای اطراف قصد شرکت در این دوره را دارند، دیگر دغدغه مرخصی و  رفت و آمد و هزینه‌های اقامت برای مدت طولانی را نخواهند داشت و با تمرکزی بالاتر و هزینه‌های جانبی کمتر و بازدهی بسیار بالاتری از این دوره فارغ التحصیل می‌شوند.
آموزشگاه آشپزی آشپزشو با ارائه شیوه نوین آموزشی برای اولین بار در ایران با برگزاری ورکشاپ‌های کوتاه مدت با خروجی‌های بسیار متمایز و مفیدتر از دوره‌های ترمیک پرچمدار این شیوه آموزشی در کشور می‌باشد.

3.5/5 (26 دیدگاه ها)
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 235
امتیاز کلی : 3.5
پیشنهاد شده توسط : 3 کاربر
بر اساس 235 دیدگاه
1
0
0
1
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “آموزش حضوری آشپزی ملل در دوره سرآشپز بین الملل”
تاریخ برگزاری
دوره سرآشپز بین الملل (گروه اردیبهشت)
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - دو شنبهالی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

تاریخ شروع دوره

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ (دوشنبه)

تاریخ پایان دوره

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ (جمعه)

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی ( در۴ قسط ۴,۹۷۵,۰۰۰ تومانی)

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران