دوره آموزش فست فود حرفه‌ای (حضوری)

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

اقساطی (در ۴ قسط ۲,۸۷۵,۰۰۰ تومانی), تسویه کامل به صورت نقدی

تاریخ شروع دوره

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
5/5 (1 دیدگاه)
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 8
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 8 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. حضور استاد عزیز 🌺
    سوسیس بندری

  2. سالاد کلم

  3. سلام
    آموزش برگر گریل شده با باربیکیو در آموزشگاه آشپزشو
    تیم قوی و حرفه ای ‌و اساتید درجه یک این آموزشگاه از شما یک سرآشپزحرفه ای میسازن ممنونم از شما 🙏🏻

  4. خوشحالم که با مجموعه حرفه ای آشپزشو آشنا شدم
    و طرز تهیه انواع پیتزا ها از اساتید محترم یاد گرفتم
    بازم ممنون و سپاسگزارم

  5. خوشحالم که با مجموعه حرفه ای آشپزشو آشنا شدم و طرز تهیه انواع پیتزا و ساندویچ رو از اساتید محترم یاد گرفتم بازم ممنون و سپاسگزارم
    این هم سوسیس بندری بنده

دیدگاه خود را بنویسید
تاریخ برگزاری
آموزش تخصصی پیتزا
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - یکشنبهالی۱۵ اردیبشهت ۱۴۰۴ - دوشنبه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

اقساطی (در ۴ قسط ۲,۸۷۵,۰۰۰ تومانی), تسویه کامل به صورت نقدی

تاریخ شروع دوره

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران