دوره باریستایی و بارتندری فرصت بسیار مناسبی برای تمام افرادی است که به این هنر علاقهمند هستند و میخواهند در این هنر علاوه بر آموزش باریستایی و درآمدزایی، مدرک معتبر بین المللی فنی و حرفهای نیز دریافت کنند. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو بهترین فرصت را برای هنرجویان خود فراهم میکند تا بتوانند در بهترین کافهها مشغول به کار شوند و به شغل مورد علاقه خود دست یابند. در دوره جذاب باریستا و میکسولوژی از نوشیدنیهای سرد و علم منونویسی و رسپیخوانی گرفته تا علم میکسولوژی و نوشیدنی های گرم و چندین آیتم نمایشی (آتش بازی و دومینو و…) را آموزش میبینند و در انتهای دوره باریستا تهران، مدرک معتبر و بین المللی فنی و حرفهای به آنها تقدیم میشود.
آیتم های آموزشی قسمت باریستایی (بار گرم)
نوشيدنی های كلاسيك:
- اسپرسو (Espresso)
- آمريكانو (Americano)
- لاته (Caffè Latte)
- كاپوچينو (Cappuccino)
- ماكياتو (Macchiato)
- موکا (Caffè Mocha)
- كورتادو (Cortado)
- آيس لاته (Latte Iced)
- آيس موكا (Mocha Iced)
- فراپاچينو (Frappuccino)
نوشيدنی های مدرن:
- اسپرسو تونيك (Tonic Espresso)
- اورنج اسپرسو (Espresso Orange)
- آفوگاتو مدرن (Modern Affogato)
- كرم بروله لاته (Latte Brûlée Crème)
- چاي لاته فيوژن (Fusion Latte Chai)
- موكا پرشين (Persian Mocha)
- چيلي موكا (Mocha Chili)
- هات چاكلت (Chocolate Hot)
- وايت نات (Nut White)
- رشين ماسالا (Masala Persian)
آیتم های آموزشی قسمت بارتندری (بار سرد)
نوشيدنی های كلاسيك:
- ليموناد كلاسيك (Lemonade Class)
- موهيتو كلاسيك (Mojito Classic)
- لمون آيس تي (Tea Iced Lem)
- تراپيكال كولر (Cooler Tropic)
- ويرجين مارگاريتا (Margarita Virgin)
- مانگو مارگاريتا (Margarita Mango)
- وانيلا ميلك شيك (Milkshake Vanil)
- كرانچي ميلك شيك (Milkshake Crunch)
- نوتلا ميلك شيك (Milkshake Nutel)
- موكا فلوت (Float Moch)
نوشيدنی های مدرن:
- ويرجين پينا كولادا (Colada Piña Virg)
- شِرلي تمپل (Temple Shirle)
- آرنولد پالمر (Palmer Arnold)
- كازموپوليتن (Cosmopolitan)
- نوجيتو (Nojit)
- سيندرلا (Cinderel)
- مسكو ميول (Mule Moscow)
- بلو لاگون (Lagoon Blue)
- ويرجين بليني ( Bellini Virgin)
- تراپيكال فيز (Fizz Tropic)
شیوه آموزش دوره باریستا و بارتندری در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو
در این دوره باریستا با مدرک بین المللی، صفر تا صد مواد اولیه توسط آموزشگاه تهیه میشود و در اختیار هنرجویان قرار میگیرد. هر هنرجو با استفاده از موادی که در اختیارش قرار میگیرد و زیر نظر استاد دوره کافی شاپ تهران، صفر تا صد آموزش را به تنهایی انجام میدهد.
این روش آموزشی که در دوره کافی شاپ تهران در آشپزشو اجرا میشود، مزیتهای بسیار مهمی را بههمراه خواهد داشت. در این نوع آموزش یادگیری هنرجویان به میزان قابل توجهای بیشتر میشود، چرا که کار عملی بلافاصله بعد از توضیحات تئوری استاد صورت میگیرد و مباحث تئوری و عملی در ذهن هنرجو تثبیت میشود. همچنین در حین انجام کار مخصوصا انجام هنر آرت، اگر هنرجو با مشکلات غیر قابل پیشبینی مواجه شود، زیر نظر استاد سریعا رفع میگردد.
در طول دوره هنرجویان اجازه عکسبرداری، فیلمبرداری، یادداشتبرداری و همچنین ضبط صدای استاد را خواهند داشت و در پایان هریک از آیتمهای آموزشی، جهت تست به همه هنرجویان مقداری از آن نوشیدنی یا آیتم داده خواهد شد.
نقشه راه ۴ روزه دوره باریستا
دوره باریستا و کافیشاپ در ۴ روز متوالی برگزار میشود، که آموزش باریستایی در دو روز بار سرد حرفهای و دو روز بار گرم حرفهای آموزش داده میشود.
پيش نياز: علاقه به حوزه نوشيدنی و خدمات كافه يا رستوران
هدف: آشنايی با اصول، ابزار، تركيب نوشيدنی های بدون الكل، گارنيش و مهارت های بارتندر
خروجی نهايی: در پاي ان اين دوره، هنرجو قادر خواهد بود:
– ابزارها و تكنيك های بارتندری را بهدرستی استفاده كند.
– نوشيدنی های تركيبی بدون الكل را با استاندارد حرفه ای آماده نمايد.
– ظاهر و طعم نوشيدنی را متعادل و جذاب طراحی كند
– در محيط كافه يا رستوران به صورت حرفه ای و بهداشتی فعاليت كند.
روز اول: مبانی قهوه و آشنايي با تجهيزات
1. مقدمه و آشنايی با شغل باريستا
– معرفی نقش و وظايف باريستا
– ويژگی های شخصيتی و مهارتهای نرم مورد نياز
– آشنايی با فرهنگ قهوه و انواع سبك های كافه
2. شناخت قهوه و فرآوری ها
– انواع گونه های قهوه
– روش های فرآوری قهوه (شسته، طبيعي، عسلی)
– شناخت طعم ها و رايحه های قهوه
– اصول نگهداري دانه و پودر قهوه
3. شناخت و كار با تجهيزات
– معرفی دستگاه اسپرسوساز، گرايندر، تمپر، ترازو و ابزار جانبی
– نحوه تنظيم درجه آسياب بر اساس نوع قهوه
– نكات ايمني و نگهداری روزانه تجهيزات
– دموي عملی تنظيم آسياب و آماده سازی دستگاه
4. تمرين عمليی و جمع بندی روز اول
– تمرين كار با آسياب و آماده سازی پورتافيلتر
– نحوه تميز كردن دستگاه و رعايت بهداشت كاری
روز دوم: استخراج اسپرسو و نوشيدنی های گرم
1. اصول علمی استخراج اسپرسو
– نسبت قهوه به آب (Ratio Brew (
– زمان استخراج و پارامترهاي مؤثر (دما، فشار، اندازه آسياب)
– تشخيص استخراج درست و نادرست (Extraction Under/Over (
2. تمرين عملي استخراج اسپرسو
– آماده سازی پورتافيلتر، تمپينگ صحيح
– شات استاندارد اسپرسو
– ارزيابي بصری و چشايی شات اسپرسو
– رفع ايرادات معمول در فرآيند استخراج
3. نوشيدنی های گرم بر پايه اسپرسو
– نسبت های تركيب شير و اسپرسو
– اصول فومدهی شير و ساخت بافت مناسب برای سرو
– معرفی و تهيه رسپی های استاندارد
روز سوم: آشنايی با مفاهيم پايه و ابزار بارتندری
1. مقدمه و مفاهيم پايه
– معرفی شغل بارتندر و جايگاه آن در صنعت كافه و رستوران
– ويژگی های شخصيتی و مهارت های لازم برای بارتندر حرفه ای
– تفاوت بارتندر و باريستا
2. شناخت نوشيدنی ها و تركيبات پايه
– دسته بندی نوشيدنی ها (سرد، گرم، گازدار، بدون الكل)
– شناخت انواع آبميوه ها، سس ها، پوره ها و افزودنی ها
– توازن طعمی در نوشيدنی ها (ترش، شيرين، تلخ، بافت و رايحه)
3. معرفی و كار با ابزار بارتندری
– شناخت و كاربرد شيكر، استرينر، جيگر، بار اسپون، مادلر، بلندر و غيره
– اصول استفاده و نگهداری از ابزارها
– نكات بهداشتی در استفاده از وسايل و يخ
٤ .تمرين عملي پايه
– آماده سازی ميز بار و تنظيم ابزارها
– تمرين پيمانه گيری دقيق و تركيب اوليه (تمرين خشك بدون مايع )
– رعايت نظم و ايمني در محيط كار
روز چهارم: اصول تركيب نوشيدنی ها و تكنيك های بارتندری
1. اصول علمی تركيب نوشيدنی ها
– نسبت های استاندارد تركيب نوشيدنی
(Base – Modifier – Flavor – Garnish) مواد افزودن ترتيب –
2. تكنيك های بارتندری كنترل دما، غلظت و حجم نوشيدنی
– تكنيك های شيك، استير، بيلد، بلِند و لِيِر
– شناخت تفاوت هر روش و كاربرد آن در منو
– تمرين عملي براي تسلط بر حركات دست
3. تهيه نوشيدنی های كلاسيك بدون الكل
– آموزش و تهيه چند نوشيدنی پايه و فراپه های ميوهای
– نوشيدنی هاي گازدار كلاسيك و اسپاركلينگ درينك ها
– معرفی گارنيش های طبيعی و كاربرد آنها
4. اصول سرو و ارائه
– نحوه انتخاب ليوان مناسب برای هر نوشيدنی
– اصول گارنيش حرفه ای در جهت سرو استاندارد
– مديريت زمان در آماده سازی سفارش
مدت زمان و محل برگزاری دوره باریستا و بارتندری
دوره باریستا و بارتندری در مدت ۴ روز متوالی با عنوان دوره فشرده باریستا از ساعت ۹ صبح الی ۱۸ خواهد بود و در طول دوره از هنرجویان در کنار آموزش باریستایی، با وعدههای صبحانه، ناهار و میان وعده پذیرایی میشود.
این دوره آموزشی باریستا، بهصورت حضوری در آموزشگاه آشپزی آشپزشو در تهران برگزار میشود و به دلیل رفاه حال هنرجوبان آموزشگاه، برای هنرجویان خارج از تهران اقامتگاهی در نزدیکی آموزشگاه در نظر گرفته است تا هنرجویان به صورت کاملا رایگان در طول دوره از آن استفاده نمایند و اینگونه هنرجویان از شهرهای عزیز کشور میتوانند در دوره باریستا تهران حضور داشته باشند.
آدرس آموزشگاه در ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” واقع شده است و با متروی میدان حر کمتر از ۱۰ دقیقه پیاده روی دارد.
دوره باریستا و بارتندری مناسب چه کسانی است؟
- تمام افرادی که قصد کار در انواع کافهرستورانها و کافیشاپها را دارند.
- افرادی که قصد مهاجرت دارند و میخواهند در کافیشاپهای خارج از کشور مشغول بهکار شوند.
- افرادی که به دلیل علاقه شخصی، قصد یادگیری دارند و میخواهند در مهمانیها با انواع نوشیدنیها و کیکهای کافهای از میهمانانشان پذیرایی کنند.
- افرادی که در آینده قصد راهاندازی کافیشاپ را دارند.
پس از دوره باریستا و بارتندری چه خدماتی را میتوانیم از آشپزشو بگیریم؟
برخلاف دوره باریستا مجتمع فنی تهران، در آشپزشو پس از اتمام دوره های باریستا فنی حرفه ای، یک گروه پشتیبانی با حضور استاد گرامی و تمام هنرجویان دوره تشکیل میشود تا اگر هنرجویان در هنگام تمرین در منزل با مشکلی مواجه شدند یا سوالی در خصوص دوره برگزار شده داشته باشند و حتی سوالاتی در حوزه خرید تجهیزات، میتوانند از استاد دوره راهنمایی بگیرند.
مزیت بزرگ آشپزشو با سایر آموزشگاهها از جمله دوره باریستا مجتمع فنی تهران، در این است که اگر هر یک از هنرجویان به هر دلیلی احساس کردند که مباحث را بهدرستی آموزش ندیدهاند، میتوانند با هماهنگی آموزشگاه بهصورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
همچنین جهت اخذ مدرک فنی و حرفهای، آشپزشو اسامی شرکت کنندگان دوره باریستایی را به سازمان فنی و حرفه ای اعلام میکند و بعد از اعلام تاریخ آزمون دوره کافی شاپ فنی حرفه ای، از سوی سازمان فنی و حرفهای، هنرجویان را مطلع میکند. آزمون دوره باریستا با مدرک بین المللی، در دو مرحله کتبی و عملی انجام میشود و تا پایان اخذ مدرک آموزش باریستا کافی شاپ، آشپزشو در کنار شما هنرجویان عزیز خواهد بود.
آموزشگاه آشپزشو این امکان را دارد که هنرجویان موفق و باانگیزه را پس از دریافت مدرک آموزش باریستا کافی شاپ، به مراکزی که نیاز به نیروی کار دارند، معرفی کند. خلاصه ما تا انتهای این مسیر جذاب همراه شما خواهیم بود.
هزینه دوره باریستا و بارتندری
هزینه دوره باریستا فنی حرفه ای مانند دورههای دیگر در آشپزشو زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای برآورد میشود و با توجه به اینکه دوره صفر تا صد به صورت عملی است و مواد اولیه توسط خود آموزشگاه تهیه میشود، هزینه دوره کافی شاپ نسبت به کیفیت دوره، بسیار مناسب میباشد. هزینه دوره باریستا فنی حرفه ای مانند یک سرمایه گذاری بر روی خودتان است که با تلاش و پشتکارتان، در آینده میتوانید چندین برابر آن را دریافت نمایید.
تخفیف ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان دوره باریستا و بارتندری
اگر هدف شما کار در یک کافی شاپ رویایی و یا راه اندازی آن است میتوانید در دو دوره هدفمند و کاربردی در قالب پکیج کافی شاپ با تخفیف شگفت انگیز شرکت کنید.
این پکیج شامل ۲ دورهی کاربردی و هدفمند در زمینه کافی شاپ میباشد:
- دوره باریستا و بارتندری
- دوره صبحانه و برانچ
سوالات متداول
باریستا شخصی است که کار اصلی تهیه اسپرسو را برعهده دارد. اسپرسو یک نوشیدنی پایه است که تهیه دستی و اتومات آن بسیار حساس میباشد. باریستا به کمک دستگاه اسپرسوساز می بایست شات اسپرسو را به بهترین نحو آماده نماید.
دوره باریستا و بارتندری یک دوره کامل برای ورود به بازار کار است که در آن تمام آموزشهای لازم مربوطه توسط یک استاد صورت میگیرد.
پس از اتمام دوره، آزمون باریستا و بارتندری در دو مرحله کتبی و عملی از سوی سازمان فنی و حرفه ای برگزار میشود. برای شرکت در مرحله اول همانند کنکور، بایستی ابتدا کارت ورود به جلسه تهیه شود و پس از شرکت در آزمون و قبولی در آن بایستی منتظر آزمون عملی بمانید. پس از قبولی در آزمون عملی، مدرک از سمت سازمان فنی و حرفه ای برای شما صادر میشود. این مدرک معتبرترین مدرک حال حاضر کشور است و قابل ترجمه میباشد.





































سمیه
میلک شیک شکلات
استاد فرنود
عالی… خسته نباشی نوش جان
سمیه
کیک برونی
استاد فرنود
واقعا گارنیشتو دوست داشتم علاوه بر کیکت توروهم دوست داشتم 🙂
khashayar touti
لاته آرت با رنگ خوراکی مجاز(طرح وینگ تیولیپ)
khashayar touti
موکا با آرت وینگ تولیپ
khashayar touti
کیک رد ولوت