
پل های ارتباطی
استاد امیرحسین رضائیان
ﻓﻮﻕ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ Odessa National Academy of Food Technologies ﺍﻭﮐﺮﺍﯾﻦ
ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ABC Bartender School of Nevada ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ
ﻣﺸﺎﻭﺭ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ ﮐﺎﻓﻪ ﻭ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ
ﻣﺸﺎﻭﺭ ﺑﺮﻧﺪﯾﻨﮓ ﮐﺎﻓﻪ ﻭ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ
ﻣﺪﺭﺱ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﮐﺴﺐ ﻭ ﮐﺎﺭ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ
ﺳﻮﺍﺑﻖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ
ﻣﺸﺎﻭﺭ ﻫﻠﺪﯾﻨﮓ ﻫﺘﻠﺪﺍﺭﯼ ﻭ ﮔﺮﺩﺷﮕﺮﯼ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﺘﻞ ﻫﺎﯼ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺭﮐﺴﺎﻥ
ﻣﺪﯾﺮ ﺑﺮﻧﺪﯾﻨﮓ ﻭ ﻣﺎﺭﮐﺘﯿﻨﮓ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﺮﺁﯾﻨﺪ ﻓﺮﺁﻭﺭﯼ ﺯﯾﺴﺘﯽ
ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺟﺮﺍﺋﯽ Roma & Tours Hotel ﺍﺭﻣﻨﺴﺘﺎﻥ
ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺟﺮﺍﺋﯽ Duke Hotel ﺍﻭﮐﺮﺍﯾﻦ
ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ ﮔﺮﻭﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺁﺭﯾﺎﺷﻬﺪ ﺳﺎﻋﺪﯼ ﻧﯿﺎ
ﻣﺪﯾﺮ ﺷﻌﺐ ﮐﺎﻓﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺠﯿﺮﻩ ﺍﯼ Adli Baklava
ﻣﺪﯾﺮ ﺷﻌﺐ ﮐﺎﻓﻪ Hot Cup ﺗﺤﺖ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﮔﺮﻭﻩ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﮔﻠﺮﻧﮓ
ﻣﺪﯾﺮ ﺷﻌﺐ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺠﯿﺮﻩ ﺍﯼ Bursa Kebap Evi
ﻣﺪﯾﺮ ﮐﺎﻓﻪ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ Sky Lounge ﻫﺘﻞ ﺍﺳﭙﯿﻨﺎﺱ
ﻣﺪﯾﺮ ﮐﺎﻓﻪ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ Yellow Japanese ﻫﺘﻞ Bellagio ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ
دوره های مدرس