آشنایی با آموزش صفر تا صد طرز تهیه دسر کدو حلوایی

آموزش طرز تهیه دسر کدو حلوایی

در میان دسرهای مناسب هر فصل، دسر کدو حلوایی قطعا در فصل پاییز یکی از وسوسه‌ برانگیزترین‌هاست. بافت این دسر لطیف و طعمی شیرین و پاییزی دارد. این دسر جدا از طعم بی‌نظیر، خواص زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی و کمک به لاغری و … دارد که در ادامه بیشتر با آن‌ها آشنا می‌شویم. اگر تا به حال این دسر خارق‌العاده را امتحان نکرده‌اید آشپزشو امروز با این مطلب اینجاست تا طرز تهیه آن را مرحله به مرحله به شما آموزش دهد. با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه دسر کدو حلوایی

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

در ادامه این مطلب به آموزش 0تا100 طرز تهیه دسر کدو حلوایی می‌پردازیم، اگر این دسر را به‌بهترین شکل ممکن برای خود، دوستان و خانواده‌ی خود درست کنید در ادامه همراه ما باشید!

پیشنهاد ویژه…
اگر به کیک‌های کافه‌ای از جمله دسر کدو حلوایی علاقه دارید و می‌خواهید در درست کردن انواع این کیک‌ها استاد شوید یک سری به دوره حضوری کیک های کافه ای آشپزشو بزنید!

مواد لازم برای طرز تهیه دسر کدو حلوایی

مواد لازممقدار مورد نیاز
کدو شیرین500 گرم
زعفران دم‌کرده½ پیمانه
شکر1 پیمانه
آرد1 پیمانه
گلاب½ پیمانه
کره250 گرم
گردو خردشدهکمی برای تزئین

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

  • در ابتدا کدو را پوست‌ بگیرید و آن را خرد کنید و با ۲ لیوان آب بپزید تا نرم شود.
  • در مرحله بعدی شکر، زعفران، گلاب را اضافه کنید و بپزید تا آب کمتر شود.
  • همزمان در ظرفی دیگر، کره را ذوب کنید. سپس آرد را الک کرده و به کره اضافه کنید، با هم تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند.
  • در ادامه کدو پخته و نرم شده را با میکسر پوره کنید، سپس به مخلوط آرد و کره افزوده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
  • در آخر این دسر خوش‌طعم را در ظرف سرو بریزید، با گردو خردشده تزیین کنید و سرد سرو نمایید.

پیشنهاد ویژه…
اگر دوست دارید انواع کیک و دسر‌ها را به‌بهترین نحوه ممکن درست کنید یک سری به دوره حضوری آموزش کیک پزی آشپزشو بزنید!

خواص کدو حلوایی

خواص کدو حلوایی

این ماده غذایی که نماد فصل پاییز هم به حساب می‌آید دارای خواص فراوانی است. وجود ویتامین A، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها باعث می‌شود کدو حلوایی به تقویت سیستم ایمنی و مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها کمک کند. کدو کالری کم و دارای فیبر بالاست؛ باعث احساس سیری طولانی‌تر می‌شود و برای رژیم لاغری انتخاب خوبی است. وجود بتاکاروتن باعث پیشگیری از خشکی چشم و تقویت دید در انسان است. آنتی‌اکسیدان‌ها و بتاکاروتن موجود در کدو همچنین در حفظ سلامت پوست موثر هستند. به دلیل داشتن پتاسیم و فیبر بالا کدو در سلامت اندام داخلی بدن مانند قلب و سیستم گوارشی هم نقش به سزایی دارد. علاوه بر این موارد، کدو شاخص گلیسمی نسبتاً پایینی دارد و فیبر موجود در آن باعث تنظیم قند خون می‌شود و برای دیابت نیز می‌تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید…
معرفی و لیست 25 مدل دسر برای انواع مهمانی! ایرانی و فرنگی

نکات طلایی در تهیه دسر کدو حلوایی

نکات طلایی در تهیه دسر کدو حلوایی
  • بهتر است کدو شیرین برای این دسر انتخاب کنید چرا که هم خوش‌عطرتر است هم شکر کمتری لازم دارد.
  • زعفران را سابیده و روی یخ دم کنید تا بیشترین عطر و رنگ را آزاد کند. اگر رنگ دسر کم بود، مقدار زعفران دم‌کرده را کمی افزایش دهید
  • گلاب را در آخر پخت و روی حرارت بسیار کم اضافه کنید تا عطرش حفظ شود.
  • آرد باید حداقل ۱۰–۱۵ دقیقه روی شعله ملایم تفت بخورد تا خامی‌اش برود اما مراقب باشید بیش از حد تیره نشود؛ رنگ عسلی خیلی روشن بهترین حالت است.
  • برای داشتن بافتی ابریشمی کدو را از صافی رد کنید؛ پوره‌ی کدو را می‌توانید از صافی ریز عبور بدهید تا لطافتش دو برابر شود. این روش رستورانی‌هاست.
  • راز قوام مناسب این دسر در این است که نه شل باشد نه سفت. اگر زیادی شل شد، کمی آرد تفت خورده با آن اضافه کنید و اگر زیادی سفت، کمی شیر یا آب کدوی گرم.
  • دسر حداقل ۲–۴ ساعت باید در یخچال بماند؛ استراحت باعث ترکیب بهتر طعم زعفران و گلاب می‌شود.

سخن آخر

اگر هوس خوردن یک دسر پاییزی شما را در این روزها رها نمی‌کند، بدانید که تنها نیستید! دسر کدو حلوایی یکی از پرطرفدارترین‌ها در فصل سرماست. با خواص بی‌شمار و بافت و مزه بی‌نظیرش دقیقا همان چیزی است که در یک عصر پاییزی می‌چسبد. این دسر می‌تواند انتخاب خوبی برای سفره یا قرار بعدی کافه شما باشد که با استفاده از رسپی و ریزه نکات در تهیه از این مقاله آشپزشو به راحتی می‌توانید آن را درست کنید و از آن لذت ببرید.

سوالات متداول

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه