طرز تهیه ۵ مدل کوکتل و نوشیدنی با سیروپ بلو کاراسائو!

نوشیدنی با سیروپ بلو کاراسائو

اگر برای مهمانی و دورهمی‌های خود به دنبال یک نوشیدنی خوش‌طعم و شکیل هستید، نوشیدنی با سیروپ بلو کاراسائو می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها باشد. این ماکتل، طعمی خنک و ملایم با رگ و ریشه استوایی دارد.

رنگ چشم‌نواز آبی در بلو کاراسائو، نمادی از آب‌های زلال اطراف جزیره کوراسائو در دل کاراییب است. این نوشیدنی به طور سنتی از پوست خشک پرتقال لاراها در همین جزیره به دست می‌آید.
در این مطلب، شما را با طرز تهیه ۵ مدل از این سیروپ پرتقالی آبی آشنا می‌کنیم که باب میل هر سن و سلیقه‌ای خواهد بود. 

سیروپ بلو کاراسائو چیست؟

بلو کاراسائو سیروپی (شربتی) با طعمی مرکباتی و دارای تلخی ملایم است که پایه اصلی بسیاری از کوکتل‌ها، اسموتی‌ها و حتی دسرهاست. 
یکی از دلایل محبوبیت این نوشیدنی فانتزی در منوی کافه‌ها، رنگ آبی روش چشم‌گیرش است که آن را به انتخابی بی‌برو‌برگرد برای میکسولوژیست‌ها تبدیل می‌کند. هرچند که این سیروپ در رنگ‌های دیگری مثل قرمز و نارنجی هم یافت می‌شود، اما رنگ آبی، رایج‌ترین و پرطرفدارترین رنگ است. 
شربت بلو کاراسائو در حقیقت، نسخه بدون الکل لیکور کاراییبی است که در ایران به راحتی از فروشگاه‌ها قابل تهیه است.

طرز تهیه انواع نوشیدنی و کوکتل با سیروپ بلو کاراسائو

در ادامه به آموزش طرز تهیه انواع نوشیدنی و کوکتل با سیروپ بلو کاراسائو می‌پردازیم:

۱. کوکتل بلو کولا (Blue Cola)

ترکیبی محبوب با رنگی متفاوت و خاص برای مهمانی‌های شما

مواد لازم برای تهیه کوکتل بلو کولا (برای هر فرد)

  • ۲۰ میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو
  • ۱۵۰ میلی‌لیتر نوشابه با طعم کولا
  • یخ و برش پرتقال، به میزان لازم

طرز تهیه کوکتل بلو کولا

ابتدا یخ را داخل لیوان بریزید. سیروپ و نوشابه را با هم ترکیب کرده و به لیوان اضافه کنید. با برشی از پرتقال یا گیلاس، کوکتل را تزئین کنید.

پیشنهاد ویژه…
اگر به دنیای نوشیدنی‌های گرم و سرد علاقه دارید و یا به دنبال کار در کافه به عنوان باریستا و بارتندر هستید، سری به صفحه “دوره آموزش باریستایی و بارتندری” سری بزنید!

۲. ماکتل بلو موهیتو (Blue Mojito Mocktail)

این نوشیدنی ترش مزه شباهت زیادی به موهیتو کلاسیک دارد اما با ترکیب بلو کاراسائو، ماکتلی به مراتب خواستنی‌تر است.

مواد لازم برای تهیه‌ی ماکتل بلو موهیتو (برای هر نفر)

  • ۲۰ میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو
  • ۱۵۰ میلی‌لیتر آب گازدار
  •  لیمو ترش تازه، نصف عدد
  • نعنا تازه، چند برگ
  • یخ خرد شده، به میزان لازم

طرز تهیه ماکتل بلو موهیتو

داخل لیوان، لیمو و نعناع را له کنید. دقت کنید که علاوه بر آب لیمو، از پوست برش خورده لیموی تازه نیز در اینجا استفاده می‌کنیم. با این کار عطر و رایحه این دو ماده در مرحله اولیه آماده‌سازی، آزاد می‌شود. سیروپ را به همراه یخ به لیوان اضافه کرده و روی آن آب گازدار بریزید. حالا این ترکیب را به خوبی هم بزنید. شما می‌توانید در انتها، ماکتل را با شاخه‌ای نعنا تزیین کنید. 

۳. کوکتل بلو اسموتی (Blue Smoothie)

بلو اسموتی، میان‌وعده‌ای پر انرژی و مقوی است که می‌توانید از آن در مجالس و دورهمی‌ها، مخصوصا در تولد کودکان خود به عنوان یک نوشیدنی پر خاصیت استفاده کنید. 

مواد لازم برای تهیه کوکتل بلو اسموتی (برای هر فرد)

  • ۴۰ میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو
  • ۱۰۰ میلی‌لیتر شیر
  • موز یخ‌زده، نصف عدد
  • ۳ عدد توت فرنگی
  • کمی عسل یا استویا

طرز تهیه کوکتل بلو اسموتی

آماده کردن این کوکتل بسیار راحت است؛ کافی است تمام مواد مورد نیاز را با مخلوط‌کن بزنید تا زمانی که ترکیبی یک‌دست به شما تحویل دهد. در انتها از چند برگ نعنا برای تزیین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید…
دنبال یک میان‌وعده مقوی و رژیمی هستید؟ “طرز تهیه ۲۰ مدل اسموتی بدون قند و رژیمی به سبک آشپزشو” شما را سورپرایز خواهد کرد…!

۴. ماکتل بلو هاوایی (Blue Hawaiian Mocktail)

ترکیب رنگ چشم‌نواز فیروزه‌ای در خامه این نوشیدنی بدون الکل، 

آن را از هر ماکتل دیگری متمایز می‌کند.

مواد لازم برای تهیه‌ی ماکتل بلو هاوایی (برای هر نفر)

  • ۳۰ میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو
  • ۱۰۰ میلی‌لیتر آب آناناس
  • ۵۰ میلی‌لیتر شیر نارگیل
  • یخ خرد شده، به میزان لازم

طرز تهیه ماکتل بلو هاوایی

یخ را داخل شیکر بریزید، سپس همه مواد را در آن مخلوط کنید. این نوشیدنی را در لیوانی کوکتل با تزیین گیلاس ماراشینو یا تکه‌ای آناناس سرو کنید و از آن لذت ببرید.

۵. ماکتل بلو لیموناد (Blue Lemonade Mocktail)

چنانچه ترکیبات لیمو پای ثابت نوشیدنی‌های مجالس شماست، ماکتل بلو لیموناد با رنگ آبی جذاب خود،  می‌تواند در مهمان نوازی شما حرف تازه‌ای برای گفتن داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه ماکتل بلو لیموناد (برای هر نفر)

  • ۳۰ میلی‌لیتر سیروپ بلو کاراسائو
  • ۱۲۰ میلی‌لیتر آبلیموی تازه 
  • ۲۰ میلی‌لیتر شربت شکر یا استویا
  • یخ خرد شده، به میزان لازم
  • برش لیمو و بلوبری تازه

طرز تهیه ماکتل بلو لیموناد

یخ، سیروپ، آبلیمو و شربت شکر (یا استویا) را در شیکر با هم مخلوط کنید. این ترکیب را در لیوانی کوتاه با برشی از لیمو و بلوبری تازه سرو و نوش جان کنید.

نکات طلایی در تهیه نوشیدنی با سیروپ بلو کاراسائو

  •  شما می‌توانید با استفاده از طیف گسترده‌ای انواع میوه‌های رنگی مثل بلوبری، توت فرنگی، گیلاس، آناناس و … ماکتل خود را تزیین کنید.
  •  برای حفظ ظاهری لوکس، از یخ خرد شده به‌جای یخ قالبی استفاده کنید. 
  •  رنگ آبی بلو کاراسائو، ویژگی بارز این سیروپ است. سعی کنید همیشه از لیوان‌های شیشه‌ای شفاف استفاده کنید تا مطمئن باشید این ویژگی به چشم می‌آید.
  •  برای کالری کمتر، می‌توان از آب‌ گازدار به جای نوشابه استفاده کرد.

سخن پایانی

نوشیدنی با سیروپ بلو کاراسائو که ظاهر و طعمی منحصر به فرد دارد،  ترکیبی پرطرفدار بین کودکان تا بزرگسالان است. می‌توانید با امتحان کردن رسپی‌های مقاله امروز، از آموزشگاه آشپزی آشپزشو، از این ماکتل جذاب در دورهمی‌های بعدی خود رونمایی کنید و از آن لذت ببرید.

سوالات متداول

0/5 (0 نظر)
ارسال دیدگاه