آموزشگاه تخصصی آشپزی و قنادی آشپزشو با دعوت از اساتید با تجربه و ماهر در راستای صنعت نوشیدنی ها، دوره های اختصاصی برای کافه ها را برگزار میکند. در دوره باریستا و بارتندری میکسولوژی، بصورت اصولی و اختصاصی به شناخت لیوان ها، متدهای بارتندری و میکسولوژی، آیتم های جذاب و رنگارنگ برای متصدی های کافه ها می پردازیم. در این دوره جذاب ۴ روزه بصورت کامل با انواع شیک ها، گلاسه ها، کوکتل ها و موکتل ها، کیک های کافه ای، شناخت قهوه های دمی و… آشنا می شوید.
برانچ یک صبحانه ای است که از ساعت 8 تا 14 سرو می شود. در این نوع سرویس دهی هم کربوهیدرات و پروتئین و هم سبزیجات وجود دارد و یک وعده غذایی کامل است که نه صبحانه تلقی میشود و نه ناهار بلکه صرفا یک وعده ی کامل برای زمان هایی است که میخواهیم برای مدت طولانی سیر بمانیم.
تفاوت پکیج و تک دوره در چیست؟
در پکیج ها چندین دوره بر اساس هدفمندی مشخصی انتخاب می شوند و با تخفیف بیشتری ارائه می شوند.
پکیج آموزش جامع کافی شاپ شامل ۲ دوره حضوری زیر:
- آموزش باریستایی و بارتندری: ۴ روز
- آموزش تخصصی صبحانه و برانچ: ۲ روز
شیوه آموزش در آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو”
در تمام دوره های پکیج سرآشپز ایتالیایی مواد غذایی توسط آموزشگاه آشپزی فراهم می شود تا هنرجو بتواند تمامی مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی تحت نظارت سرآشپز انجام دهد و یک تجریه عملی از کار را داشته باشد و در حین انجام کار مشکلات و اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شود، مشخص شود و این اشتباهات توسط سرآشپز رفع گردد تا هنرجو در پایان دوره به یک تجربه کامل رسیده باشد و بتواند موارد آموزش داده شده در آموزشگاه آشپزی را در هر زمان و هر مکانی با کیفیت فوق العاده آماده کند.
محل برگزاری پکیج جامع کافی شاپ
تمام دوره ها در محل آموزشگاه آشپزی “آشپزشو قنادشو” به آدرس ”تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه” برگزار خواهد شد.
پیشنهاد ویژه آموزشگاه آشپزی برای هنرجویان
هنرجویان اگر به هر دلیلی در طول دوره احساس کردند که مطلبی رو به خوبی یاد نگرفته اند می توانند به صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.