دوره حضوری نان های حجیم و نیمه حجیم

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی (در ۴ قسط ۲,۷۲۵,۰۰۰ تومانی)

تاریخ شروع دوره

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۲۹ فروردین ۱۴۰۴

در دوره‌های قبلی آشپزشو چه گذشت؟
نان آذر ۱۴۰۲
نان بهمن ۱۴۰۲
نان آبان ۱۴۰۲
2.9/5 (19 دیدگاه ها)
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 11
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 11 دیدگاه
0
0
0
0
0
  1. اعظم مجردبرادری

    در مورد خرید این دوره مطمئن نیستم

    دوره عالی

دیدگاه خود را بنویسید
تاریخ برگزاری
آموزش نان های حجیم و نیمه حجیم
۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - چهارشنبهالی۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - جمعه
قوانین شرکت در کلاس
  • از آوردن وسایل قیمتی به آموزشگاه اکیدا خودداری کنید. در این صورت آموزشگاه آشپزشو هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن جزوات و وسایل شخصی هنرجو نداشته و حفاظت و صیانت از آن به خصوص بعد از پایان دوره به عهده هنرجو می باشد.
  • آوردن روپوش سفید و دمپایی الزامی است.
  • غیبت در کلاس به هیچ عنوان پذیرفته نیست و شهریه پرداخت شده به هیچ عنوان عودت نخواهد شد. فقط درصورت دلیل موجه و مستند و با هماهنگی مدیریت مجموعه امکان حضور شما در دوره بعدی میسر خواهد شد.
  • آموزشگاه مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.
  • هر هنرجو می بایست پس از اتمام کار عملی میز کار خود را تمیز و همانند اول ارائه دهد.
  • فیلم برداری، صدابرداری، نوت برداری در کلاس آزاد می باشد.
  • از آوردن همراه (فرزند، والدین و...) اکیدا خودداری شود.
  • مدارک مورد نیاز کارت ملی و شناسنامه و یک قطعه عکس ۳*۴ در جلسه اول و قبل از شروع دوره می بایست ارائه گردد.
  • همراه داشتن ظروف یکبار مصرف جهت بردن دست پخت های خود ضروری است.
تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

وزن نامعلوم
نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

نوع مدرک

بین المللی فنی و حرفه ای

نوع پرداخت

تسویه کامل به صورت نقدی, اقساطی (در ۴ قسط ۲,۷۲۵,۰۰۰ تومانی)

تاریخ شروع دوره

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

تاریخ پایان دوره

۲۹ فروردین ۱۴۰۴

مدرس

استاد نسبی

عبدالحسین نسبی متولد ۱۳۶۴

دانش آموخته کشور فرانسه و مسلط به زبان فرانسوی

مسئول ثبت رشته های نان و شیرینی و شکلات در آموزش و پرورش ایران

مدرس تخصصی نان و شیرینی و شکلات

مدرس تخصصی نان خمیر ترش

بیش از ۵ سال سابقه تدریس