آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو
  • کلاس حضوری آشپزی
    • ورکشاپ های حضوری آشپزی
      • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
      • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
      • دوره آشپزی ایرانی
      • دوره آموزش انواع کباب
      • دوره حضوری آشپزی رژیمی
      • کلاس آموزش سوشی
      • دوره آموزش فست فود
      • دوره تخصصی پیتزا
      • دوره فینگرفود
      • دوره آموزش گارنیش
      • دوره آموزش سوسیس و کالباس
      • دوره آموزش بیکن ها
      • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
      • دوره آموزش صبحانه و برانچ
      • دوره آموزش کیک پزی
      • دوره آموزش کیک های کافه ای
      • دوره شیرینی پزی
      • دوره دسرهای فرانسوی
      • کوکی پایه تا پیشرفته
    • پکیج‌های حضوری آشپزی
      • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
      • پکیج مستر شف ملل
      • پکیج سرآشپز ایتالیایی
      • پکیج سرآشپز ایرانی
      • پکیج جامع کافی شاپ
      • پکیج درآمدزایی سریع
      • پکیج سرآشپز بیکری
      • پکیج مستر کیک
      • پکیج مستر پیستری
  • کلاس آنلاین آشپزی
    • آموزش‌های آنلاین آشپزی
      • آموزش آنلاین کیک پزی
      • آموزش آنلاین شیرینی پزی
      • آموزش آنلاین حلوا
      • آموزش آنلاین فینگر فود
      • آموزش آنلاین فست فود
      • آموزش آنلاین پیتزا
      • آموزش آنلاین پاستا
      • آموزش آنلاین کباب کوبیده
      • آموزش آنلاین جوجه کباب
    • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
      • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
      • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
      • آموزش جامع انواع شیرینی
      • آموزش جامع انواع فینگرفود
      • آموزش جامع فست فود
      • آموزش جامع انواع پاستا
      • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کلاس حضوری آشپزی
    • ورکشاپ های حضوری آشپزی
      • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
      • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
      • دوره آشپزی ایرانی
      • دوره آموزش انواع کباب
      • دوره حضوری آشپزی رژیمی
      • کلاس آموزش سوشی
      • دوره آموزش فست فود
      • دوره تخصصی پیتزا
      • دوره فینگرفود
      • دوره آموزش گارنیش
      • دوره آموزش سوسیس و کالباس
      • دوره آموزش بیکن ها
      • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
      • دوره آموزش صبحانه و برانچ
      • دوره آموزش کیک پزی
      • دوره آموزش کیک های کافه ای
      • دوره شیرینی پزی
      • دوره دسرهای فرانسوی
      • کوکی پایه تا پیشرفته
    • پکیج‌های حضوری آشپزی
      • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
      • پکیج مستر شف ملل
      • پکیج سرآشپز ایتالیایی
      • پکیج سرآشپز ایرانی
      • پکیج جامع کافی شاپ
      • پکیج درآمدزایی سریع
      • پکیج سرآشپز بیکری
      • پکیج مستر کیک
      • پکیج مستر پیستری
  • کلاس آنلاین آشپزی
    • آموزش‌های آنلاین آشپزی
      • آموزش آنلاین کیک پزی
      • آموزش آنلاین شیرینی پزی
      • آموزش آنلاین حلوا
      • آموزش آنلاین فینگر فود
      • آموزش آنلاین فست فود
      • آموزش آنلاین پیتزا
      • آموزش آنلاین پاستا
      • آموزش آنلاین کباب کوبیده
      • آموزش آنلاین جوجه کباب
    • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
      • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
      • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
      • آموزش جامع انواع شیرینی
      • آموزش جامع انواع فینگرفود
      • آموزش جامع فست فود
      • آموزش جامع انواع پاستا
      • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
فهرست
دوره آنلاین آشپزی ملل
ورود / عضویت
0
  1. صفحه نخست
  2. آرشیو دوره های حضوری
  3. آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
  4. در دوره ی سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱ چه گذشت؟

در دوره ی سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱ چه گذشت؟

تاریخ انتشار 30 آذر 1401
دسته بندی
  • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱دوره سوسیس و کالباس آذر ۱۴۰۱

 

ثبت نام در دوره ی سوسیس و کالباس
آخرین مطالب
آشنایی با طرز تهیه شیشلیک
آشنایی با طرز تهیه شیشلیک | صفر تا صد شیشلیک
آشنایی با ۱۲تا از معروف‌ترین دسرهای شکلاتی
آشنایی با ۱۲تا از معروف‌ترین دسرهای شکلاتی!
آشنایی با 0تا100طرز تهیه همبرگر رژیمی!
آشنایی با 0تا100طرز تهیه همبرگر رژیمی!
آشنایی با ۶ مدل از انواع پخت استیک گوشت
آشنایی با ۶ مدل از انواع پخت استیک گوشت!
سیر تا پیاز طرز تهیه شیرین پلو
سیر تا پیاز طرز تهیه شیرین پلو
آموزش صفر تا صد طرز تهیه کباب برگ!
آموزش صفر تا صد طرز تهیه کباب برگ
آشنایی با ۲۰تا از بهترین انواع سوپ
آشنایی با ۲۰تا از بهترین انواع سوپ!
صفر تا صد طرز تهیه پروتئین بار خانگی برای ورزشکاران
صفر تا صد طرز تهیه پروتئین بار خانگی برای ورزشکاران
بله! می‌توان از براث سبزیجات و تاره سویا یا میسو استفاده کرد تا یک نسخه گیاهی خوش‌طعم و سبک داشته‌باشید.
آموزش صفر تا صد طرز تهیه رامن؛ غذای ملی ژاپن!
آشنایی با ۱۰تا از معروفترین دسر‌های ژاپنی
ارتباط با ما
تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه
021-91340082
صفحه اینستاگرام

@chef_farnood
صفحه اینستاگرام

@ashpaz.sho
کانال تلگرام

@ashpazsho_ir
آموزشگاه آشپزی آشپزی شو

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه

شماره تماس

۰۲۱۹۱۳۴۰۰۸۲ - ۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

logo-samandehi
لینک شبکه‌های اجتماعی

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

معرفی دوره ها و فیلم های آموزش رایگان

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

  • ۰۲۱-۹۱۳۴۰۰۸۲