آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو
  • کلاس حضوری آشپزی
    • ورکشاپ های حضوری آشپزی
      • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
      • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
      • دوره آشپزی ایرانی
      • دوره آموزش انواع کباب
      • دوره حضوری آشپزی رژیمی
      • کلاس آموزش سوشی
      • دوره آموزش فست فود
      • دوره تخصصی پیتزا
      • دوره فینگرفود
      • دوره آموزش گارنیش
      • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
      • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
      • دوره آموزش صبحانه و برانچ
      • دوره آموزش کیک پزی
      • دوره آموزش کیک های کافه ای
      • دوره شیرینی پزی
      • دوره دسرهای فرانسوی
      • کوکی پایه تا پیشرفته
    • پکیج‌های حضوری آشپزی
      • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
      • پکیج مستر شف ملل
      • پکیج سرآشپز ایتالیایی
      • پکیج سرآشپز ایرانی
      • پکیج جامع کافی شاپ
      • پکیج درآمدزایی سریع
      • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
      • پکیج مستر کیک (Master Cake)
      • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
    • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
      • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
      • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
      • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
      • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
      • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
      • آرشیو دوره ی فست فود
      • آرشیو دوره ی فینگرفود
      • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
      • آرشیو دوره ی بیکن
      • آرشیو دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
      • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
      • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
      • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
    • آرشیو آزمون‌های عملی
  • کلاس آنلاین آشپزی
    • آموزش‌های آنلاین آشپزی
      • آموزش آنلاین کیک پزی
      • آموزش آنلاین شیرینی پزی
      • آموزش آنلاین حلوا
      • آموزش آنلاین فینگر فود
      • آموزش آنلاین فست فود
      • آموزش آنلاین پیتزا
      • آموزش آنلاین پاستا
      • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
      • آموزش آنلاین کباب کوبیده
      • آموزش آنلاین جوجه کباب
    • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
      • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
      • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
      • آموزش جامع انواع شیرینی
      • آموزش جامع انواع فینگرفود
      • آموزش جامع فست فود
      • آموزش جامع انواع پاستا
      • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کلاس حضوری آشپزی
    • ورکشاپ های حضوری آشپزی
      • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
      • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
      • دوره آشپزی ایرانی
      • دوره آموزش انواع کباب
      • دوره حضوری آشپزی رژیمی
      • کلاس آموزش سوشی
      • دوره آموزش فست فود
      • دوره تخصصی پیتزا
      • دوره فینگرفود
      • دوره آموزش گارنیش
      • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
      • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
      • دوره آموزش صبحانه و برانچ
      • دوره آموزش کیک پزی
      • دوره آموزش کیک های کافه ای
      • دوره شیرینی پزی
      • دوره دسرهای فرانسوی
      • کوکی پایه تا پیشرفته
    • پکیج‌های حضوری آشپزی
      • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
      • پکیج مستر شف ملل
      • پکیج سرآشپز ایتالیایی
      • پکیج سرآشپز ایرانی
      • پکیج جامع کافی شاپ
      • پکیج درآمدزایی سریع
      • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
      • پکیج مستر کیک (Master Cake)
      • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
    • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
      • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
      • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
      • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
      • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
      • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
      • آرشیو دوره ی فست فود
      • آرشیو دوره ی فینگرفود
      • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
      • آرشیو دوره ی بیکن
      • آرشیو دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
      • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
      • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
      • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
    • آرشیو آزمون‌های عملی
  • کلاس آنلاین آشپزی
    • آموزش‌های آنلاین آشپزی
      • آموزش آنلاین کیک پزی
      • آموزش آنلاین شیرینی پزی
      • آموزش آنلاین حلوا
      • آموزش آنلاین فینگر فود
      • آموزش آنلاین فست فود
      • آموزش آنلاین پیتزا
      • آموزش آنلاین پاستا
      • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
      • آموزش آنلاین کباب کوبیده
      • آموزش آنلاین جوجه کباب
    • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
      • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
      • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
      • آموزش جامع انواع شیرینی
      • آموزش جامع انواع فینگرفود
      • آموزش جامع فست فود
      • آموزش جامع انواع پاستا
      • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
فهرست
دوره آنلاین آشپزی ملل
ورود / عضویت
0
  1. صفحه نخست
  2. آرشیو دوره های حضوری
  3. آرشیو دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
  4. در دوره نان های حجیم و نیمه حجیم اردیبهشت ۱۴۰۲ چه گذشت؟

در دوره نان های حجیم و نیمه حجیم اردیبهشت ۱۴۰۲ چه گذشت؟

تاریخ انتشار 31 اردیبهشت 1402
دسته بندی
  • آرشیو دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲
ثبت نام در دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
آخرین مطالب
طرز تهیه کیک شاه‌توت
طرز تهیه کیک شاه توت | بهترین دستور پخت به سبک آشپزشو
چای کرک کافیشاپی
طرز تهیه چای کرک خوشمزه به سبک کافی‌شاپی
لگیمات
طرز تهیه لگیمات با آرد گندم به سبک عربی
سمبوسه
طرز تهیه 12 مدل سمبوسه به سبک آشپزشو
دستور پخت پای سیب خوشمزه | آموزش حرفه‌ای انواع پای سیب
طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور
طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور
طرز تهیه ماست پروبیوتیک
طرز تهیه ماست پروبیوتیک در خانه
طرز تهیه کیمچی: سفری به دنیای طعم‌های کره‌ای
کیک پنیری
طرز تهیه کیک پنیری: آموزش جامع و حرفه‌ای
لوبیاپلو وجترین
دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت: مخصوص وجترین‌ها
ارتباط با ما
تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه
021-91340082
صفحه اینستاگرام

@chef_farnood
صفحه اینستاگرام

@ashpaz.sho
کانال تلگرام

@ashpazsho_ir
آموزشگاه آشپزی آشپزی شو
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه

شماره تماس

۰۲۱۹۱۳۴۰۰۸۲ ۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

logo-samandehi
لینک شبکه‌های اجتماعی

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

معرفی دوره ها و فیلم های آموزش رایگان

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

  • ۰۲۱-۹۱۳۴۰۰۸۲