آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو
  • کلاس حضوری آشپزی
    • ورکشاپ های حضوری آشپزی
      • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
      • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
      • دوره آشپزی ایرانی
      • دوره آموزش انواع کباب
      • دوره حضوری آشپزی رژیمی
      • کلاس آموزش سوشی
      • دوره آموزش فست فود
      • دوره تخصصی پیتزا
      • دوره فینگرفود
      • دوره آموزش گارنیش
      • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
      • دوره آموزش بیکن ها
      • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
      • دوره آموزش صبحانه و برانچ
      • دوره آموزش کیک پزی
      • دوره آموزش کیک های کافه ای
      • دوره شیرینی پزی
      • دوره دسرهای فرانسوی
      • کوکی پایه تا پیشرفته
    • پکیج‌های حضوری آشپزی
      • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
      • پکیج مستر شف ملل
      • پکیج سرآشپز ایتالیایی
      • پکیج سرآشپز ایرانی
      • پکیج جامع کافی شاپ
      • پکیج درآمدزایی سریع
      • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
      • پکیج مستر کیک (Master Cake)
      • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
    • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
      • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
      • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
      • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
      • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
      • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
      • آرشیو دوره ی فست فود
      • آرشیو دوره ی فینگرفود
      • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
      • آرشیو دوره ی بیکن
      • آرشیو دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
      • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
      • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
      • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
    • آرشیو آزمون‌های عملی
  • کلاس آنلاین آشپزی
    • آموزش‌های آنلاین آشپزی
      • آموزش آنلاین کیک پزی
      • آموزش آنلاین شیرینی پزی
      • آموزش آنلاین حلوا
      • آموزش آنلاین فینگر فود
      • آموزش آنلاین فست فود
      • آموزش آنلاین پیتزا
      • آموزش آنلاین پاستا
      • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
      • آموزش آنلاین کباب کوبیده
      • آموزش آنلاین جوجه کباب
    • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
      • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
      • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
      • آموزش جامع انواع شیرینی
      • آموزش جامع انواع فینگرفود
      • آموزش جامع فست فود
      • آموزش جامع انواع پاستا
      • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کلاس حضوری آشپزی
    • ورکشاپ های حضوری آشپزی
      • دوره آشپزی ملل (آشپزی بین‌الملل)
      • دوره آموزش آشپزی ایتالیایی
      • دوره آشپزی ایرانی
      • دوره آموزش انواع کباب
      • دوره حضوری آشپزی رژیمی
      • کلاس آموزش سوشی
      • دوره آموزش فست فود
      • دوره تخصصی پیتزا
      • دوره فینگرفود
      • دوره آموزش گارنیش
      • دوره آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای
      • دوره آموزش بیکن ها
      • دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • دوره آموزش باریستایی و بارتندری
      • دوره آموزش صبحانه و برانچ
      • دوره آموزش کیک پزی
      • دوره آموزش کیک های کافه ای
      • دوره شیرینی پزی
      • دوره دسرهای فرانسوی
      • کوکی پایه تا پیشرفته
    • پکیج‌های حضوری آشپزی
      • پکیج آموزش آشپزی ویژه مهاجرت
      • پکیج مستر شف ملل
      • پکیج سرآشپز ایتالیایی
      • پکیج سرآشپز ایرانی
      • پکیج جامع کافی شاپ
      • پکیج درآمدزایی سریع
      • پکیج سرآشپز بیکری (Bakery)
      • پکیج مستر کیک (Master Cake)
      • پکیج مستر پیستری (Master Pastry)
    • آرشیو عکس و فیلم‌ کلاس‌ها
      • آرشیو دوره ی آشپزی بین الملل (تهران)
      • آرشیو دوره ی آشپزی ایتالیایی
      • آرشیو دوره ی آشپزی سنتی ایرانی
      • آرشیو دوره ی کباب های ایرانی و ملل
      • آرشیو دوره ی تخصصی پیتزا
      • آرشیو دوره ی فست فود
      • آرشیو دوره ی فینگرفود
      • آرشیو دوره ی سوسیس و کالباس
      • آرشیو دوره ی بیکن
      • آرشیو دوره نان های حجیم و نیمه حجیم
      • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
      • آرشیو دوره ی صبحانه و برانچ
      • آرشیو دوره ی صفر تا صد کیک
      • آرشیو دوره ی شیرینی های سنتی و مدرن
    • آرشیو آزمون‌های عملی
  • کلاس آنلاین آشپزی
    • آموزش‌های آنلاین آشپزی
      • آموزش آنلاین کیک پزی
      • آموزش آنلاین شیرینی پزی
      • آموزش آنلاین حلوا
      • آموزش آنلاین فینگر فود
      • آموزش آنلاین فست فود
      • آموزش آنلاین پیتزا
      • آموزش آنلاین پاستا
      • آموزش آنلاین آشپزی ایرانی
      • آموزش آنلاین کباب کوبیده
      • آموزش آنلاین جوجه کباب
    • پکیج‌های آنلاین آشپزی (دارای تخفیف)
      • آموزش جامع حلواهای مدرن و بوتیکی
      • آموزش جامع انواع کیک های شکلاتی
      • آموزش جامع انواع شیرینی
      • آموزش جامع انواع فینگرفود
      • آموزش جامع فست فود
      • آموزش جامع انواع پاستا
      • دوره آنلاین آشپزی ملل
  • خدمات آشپزشو
    • از کجا شروع کنم؟
    • دستورات آشپزی
    • مدرک بین المللی آشپزی
    • صدور کارت آزمون و گواهینامه
    • مهاجرت از طریق آشپزی
    • پرداخت اقساطی
  • تقویم آموزشی
  • تماس با ما
  • درباره ما
فهرست
دوره آنلاین آشپزی ملل
ورود / عضویت
0
  1. صفحه نخست
  2. آرشیو دوره های حضوری
  3. آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
  4. در دوره ی باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ چه گذشت؟

در دوره ی باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ چه گذشت؟

تاریخ انتشار 31 اردیبهشت 1402
دسته بندی
  • آرشیو دوره ی باریستا و بارتندری
دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره باریستا و بارتندری اردیبهشت ۱۴۰۲
ثبت نام در دوره ی باریستا و بارتندری
آخرین مطالب
طرز تهیه کوفته تبریزی
طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل تبریز با دستورپخت اصیل
طرز تهیه لواشک زردآلو
طرز تهیه لواشک زردآلو: طعمی ملس و خانگی
طرز تهیه توت فرنگی
طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با توت‌فرنگی‌های شیرین تابستانی
طرز تهیه دسر
طرز تهیه 25 دسر خوشمزه و خاص | طعم‌هایی که فراموش نمی‌شوند
قیمه بادمجان
طرز تهیه قیمه بادمجان | یه خورش خوشمزه و اصیل ایرانی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
طرز تهیه بهترین کیک خیس شکلاتی دنیا
طرز تهیه پودر سوخاری
انواع پودر سوخاری خانگی: ۶ دستور ساده و کاربردی
طرز تهیه مرغ سوخاری
طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی: غذایی ترد و دلپذیر
طرز تهیه خورشت مرغ با آناناس
طرز تهیه خورشت مرغ با آناناس
کلروفیل
کلروفیل خانگی معجزه‌ای برای پوست و مو و لاغری
ارتباط با ما
تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه
021-91340082
صفحه اینستاگرام

@chef_farnood
صفحه اینستاگرام

@ashpaz.sho
کانال تلگرام

@ashpazsho_ir
آموزشگاه آشپزی آشپزی شو
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است.

آدرس

تهران، خیابان کارگر جنوبی، میدان پاستور، خیابان اردیبهشت، کوچه بهروز، پلاک سه

شماره تماس

۰۲۱۹۱۳۴۰۰۸۲ ۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

logo-samandehi
لینک شبکه‌های اجتماعی

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

معرفی دوره ها و فیلم های آموزش رایگان

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

  • ۰۲۱-۹۱۳۴۰۰۸۲