تخفیف ویژه جشنواره یلدا
۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان تخفیف فقط تا شب یلدا
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران

جوابت درست بود. معلومه…

... کارِت درستـــــــه

ولی خب، می‌دونی که همش این نیست…
اگه بخوای یه آشپز، باریستا، بیکر یا شیرینی‌پز حرفه‌ای باشی، خیلی بیشتر از اینا باید بدونی.

حالا خبر خوب چیه؟

تصمیم گرفتیم دوره‌های آموزشی سطح “آشپز” رو رایگان در اختیارت بذاریم. به عنوان آکادمی آشپزی که چند دهه‌اس حرفه‌ای‌ترین‌ها رو تو این صعنت آموزش داده، می‌خوایم کمکت کنیم مهارتت رو چند پله بالاتر ببری. این دوره‌ها کمکت می‌کنن هر خوراک یا نوشیدنی رو مثل حرفه‌ای‌ها درست کنی.

فقط کافیه رو دکمه زیر بزنی و اشتراک آشپز رو رایگان دریافت کنی.

همین که روی دکمه بالا نزدی و اومدی پایین تر، یعنی می‌خوای بیشتر بدونی.

که فوق العادس.

چون دوره‌های آموزشی “آشپز” در واقع برای کسیه که کنجکاوی براش آروم و قرار نذاشته و می‌خواد بیشتر یاد بگیره…

احتمالا اولین سوالی که تو ذهنته، اینه: 

اشتراک "آشپز" دقیقا چیه؟

“آشپز” یکی از چند سطح عضویتی آکادمی آشپزشو هستش.

وقتی اشتراکت رو به سطح “آشپز” ارتقا می‌دی، به تمام محتواهای آموزشی این سطح دسترسی پیدا می‌کنی.

یعنی می‌تونی از تمام این دوره‌ها به صورت رایگان و بدون محدودیت استفاده کنی.

ویدئوهای “آشپز” بهت کمک می‌کنن تا خوراک‌ها و نوشیدنی‌های مختلف رو بهتر خلق کنی؛ بدون این که لازم باشه تئوری‌های بنیادی و آکادمیک آشپزی رو بدونی. 

محتوای دوره‌ها چیه؟

قبل از این که محتوای دوره‌ها رو توضیح بدم، یه سوال ازت دارم.

دقت کردی حرفه‌ای‌ها با چه اعتماد‌به‌نفسی آشپزی می‌کنن؟

نتیجه کارشون هم همیشه عالیه… 

فکر می‌کنی دلیلش چیه؟

دلیلش توجه به نکات ریزیه که بقیه بهش بی‌توجه‌ان!

رعایت جزئیات کوچیک (و از نظر بقیه، بی‌اهمیت) چیزیه که تفاوت اصلی رو بین یه آشپز حرفه‌ای و مبتدی ایجاد می‌کنه. 

برگردیم سر محتوای دوره‌ها...

هر کدوم از دوره‎های اشتراک آشپز، یک یا چندتا ویدئوی مربوط به یه دستور پخت یا رسپی خاصه، که تمام فوت و فن لازم رو بهت یاد می‌ده (همون فوت و فنی که بقیه بهش بی‌توجه‌ان).

با تموم کردن هرکدوم از دوره‌های “آشپز”، تسلط کافی به یه دستور پخت جدید رو پیدا می‌کنی. در حدی که بتونی با اعتماد‌به‌نفس کامل و مثل یه حرفه‌ای اون غذا، کیک، شیرینی یا نوشیدنی رو آماده کنی. 

فرصت یادگیری فوت و فن آشپزی از یه شِف افسانه‌ای

این اصطلاح رو شنیدی که می‌گه “شاگرد که آماده باشه، استاد از راه می‌رسه؟”
دوست خوش‌شانس من، تو این مورد خاص، یکی از بهترین استادهای آشپزی برات از راه رسیده…

تمام دوره‌های آموزشی آکادمی آشپزشو، از جمله دوره‌های سطح آشپز، زیر نظر استاد فرنود تهیه شده‌ان.
با عضویت “آشپز”، فرصت بی‌نظیر یادگیری از یه شف کلاس جهانی رو داری.

دوره‌های سطح "آشپز" چه حوزه‌هایی رو پوشش می‌دن؟

تو یه جمله: این دوره‌ها، تمام حوزه‌هایی که براشون کلاس‌های حضوری و پیشرفته داریم رو پوشش می‌دن. این یعنی:

آشپزی ملل

دوره‌های پاستا

آشپزی ایرانی

کیک‌پزی

آشپزی رژیمی

شیرینی‌پزی

دوره‌های فست‌فود

فینگرفود

دوره‌های پیتزا

باریستایی

به‌‌علاوه حوزه‌های جدیدی که به زودی اضافه می‌شن!

فکر کنم آخرین سوالت این باشه:

پس تفاوت این دوره‌ها با آموزش‌های پیشرفته چیه؟

هر کدوم از دوره‌های “آشپز” یه رسپی خاص رو با نکات لازم برای خلق اصولی اون دستور پخت بهت یاد می‌دن.

یعنی آموزش فاندامنتال و آکادمیک محسوب نمی‌شن و هرکدوم، یه قطعه پازل از یه تصویر بزرگ‌تر هستن.

ولی خیلی به‌درد‌ بخورن! 

چجوری؟

برای مثال، ممکنه تخصصت آشپزی ملل باشه ولی بخوای آشپزی ایرانی هم به شکل حرفه‌ای دنبال کنی.

یا مثلا ممکنه یه باریستای حرفه‌ای باشی و بخوای برای تکمیل مهارت‌های حوزه کافه (و مسلما افزایش درآمدت) بیکری هم یاد بگیری.

خب می‌تونی برای شروع، از دوره‌های رایگان سطح آشپز استفاده کنی (به جای این که از همون اول برای دوره‌های پیشرفته، مثل دوره‌های “سرآشپز” اقدام کنی).

پس دیگه جایی برای تعلل نمی‌مونه.

روی دکمه زیر بزن و همین الان اشتراک آشپز رو دریافت کن!

دیگه پایین تر نیا! چیزی اون پایین نیست…
اگه از رنگ یا شکل دکمه بالا خوشت نیومده، رو این یکی کلیک کن و اشتراک رایگان آشپز رو بگیر.