اردیبهشت ۱۴۰۳
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵ | ۶ | ۷ |
- | - | - | - | - | فست فود | |
۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ | ۱۴ |
باریستا و بارتندری | - | سوسیس | ||||
۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ | ۲۱ |
- | - | کیک کافهای | آشپزی ایتالیایی | |||
۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ | ۲۸ |
- | - | - | آشپزی ملل | |||
۲۹ | ۳۰ | ۳۱ | ||||
تخصصی پیتزا |
نام دوره | تاریخ | مدرس | ثبت نام |
---|---|---|---|
نانهای حجیم و نیمه حجیم | ۱۶ و ۱۷ فروردین | استاد فرنود | ثبت نام |
صبحانه و برانچ | ۲۰ فروردین | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ملل | ۲۸ الی ۳۱ فروردین | استاد فرنود | ثبت نام |
فست فود | ۶ و ۷ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
باریستا و بارتندری | ۸ الی ۱۱ اردیبهشت | استاد ربطی | ثبت نام |
جامع سوسیس و کالباس | ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت | استاد اسدی | ثبت نام |
کیکهای کافهای | ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ایتالیایی | ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
آشپزی ملل | ۲۵ الی ۲۸ اردیبهشت | استاد فرنود | ثبت نام |
تخصصی پیتزا | ۲۹ الی ۳۱ اردیبهشت | استاد رستم خانی | ثبت نام |
کبابهای ایرانی و ملل | ۳ و ۴ خرداد | استاد فرنود | ثبت نام |
3.2/5
(6 نظر)