برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

دوره آموزش انواع فینگرفود

تصویر شاخص

دوره آموزش انواع فینگرفود : فینگرفود چیست؟

به احتمال زیاد تاکنون اسم فینگر فود ها را شنیده اید و در بسیاری از مراسم و جشن ها طعم آنها را چشیده اید. برخی از افراد فکر می کنند که فینگر فودها غذایی جدید می باشد که با به وجود آمدن آشپزی مدرن توانسته اند جایگاه ویژه ای را کسب کنند ولی واقعیت این نیست، زیرا این نوع خوراکی ها همواره از دیرباز در بینة ملل مختلف مورد استفاده قرار می گرفت. در بیشتر اوقات ازفینگرفود ها به عنوان لقمه کوچک یاد می شود. ساده ترین نوع این خوراکی که همه ی ما تا به حال آن را تجربه کرده ایم نان، پنیر و سبزیجات می باشد البته امروزه با استفاده و بهره مندی از شیوه و تجهیزات جدید به ما فرصت دهنده است این نوع خوراکی ها را با ساختار دیگر تهیه و تزیین کنیم به گونه ای که در نگاه اول به عنوان یک غذای جدید به نظر برسد.دوره آموزش انواع فینگرفود

دوره آموزش انواع فینگرفود

امروزه فینگرفود ها طرفداران بسیاری به ویژه جوانان دارد و به راحتی با استفاده از این نوع خوراکی ها برخی از مواد مغذی الزامی که کودکان از خوردن آنها امتناع می کنند به شکلی مطلوب و مورد پسند آن ها تبدیل می‌شود. ما در دوره آموزش انواع فینگرفود سعی کرده‌ایم انواع مختلف از این نوع خوراکی ها را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. طرز تهیه انواع فینگرفود ها به همراه نکات ویژه را با ما فرا بگیرید.

آموزش های دوره آموزش انواع فینگرفود شامل:

 فینگر فود
  1. طرز تهیه چیکن پستو
  2. طرز تهیه تونا اکلر
  3. طرز تهیه راتا ژامبون و پیازچه
  4. طرز تهیه ته چین مرغ فینگرفودی
  5. طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات
  6. طرز تهیه بورک گوشت استانبولی
  7. طرز تهیه دیپ بادمجان اسموکی با نان قلمی
  8. طرز تهیه کرپ ژامبون
  9. طرز تهیه دیپ حمص
  10. طرز تهیه میگو سوخاری با سس تاتار

نگاه کوتاهی به تاریخچه ی فینگر فود

آموزش فینگرفود

مردمان ساکن کشور فرانسه از قرن هجدهم از غذاهایی استفاده کردند که در آن زمان به جای فینگرفود، به آن کانپس می گفتند. فرانسوی ها با قرار دادن برخی مواد در داخل تکه ای نان، غذاهایی در اصطلاح به اندازه ی انگشت یا همان فینگر فود را وارد برنامه ی غذایی خود نمودند. سپس پس از گذشت مدتی، استفاده از فینگر‌فودهادر میان قبایل آمریکایی گسترش یافت. سیاست استفاده از این تکه های کوچک و تک نفره ی غذا در مهمانی ها و مجالس جشن های مختلف در آمریکا، راحت بودن امکان توانایی حمل یک فینگرفود تک نفره با یک ظرف نوشیدنی به صورت همزمان بود. افراد در هنگام حضور در این گونه جشن ها می توانستند به راحتی فینگرفود و نوشیدنی تهیه شده در جشن را سرو نمایند. این امر در صورت نبود فینگر فود ها و تنها وجود غذاهای پرحجم، امکان راحتی هرفرد در استفاده از غذاها نبود. با این کار هر فرد با برداشتن نوشیدنی و فینگرفود خود، می توانست در گوشه ای بنشیند و غذاها را میل نماید. از فینگر فود های که در آن زمان ها مورد استفاده قرار می گرفت می توان به فینگر فود بال بوفالو اشاره نمود. این فینگر فود اولین بار توسط یک آمریکایی برای فرزندش در نیمه شب تهیه شد.

طرز تهیه فینگرفود

امتیاز : 5 از 5 رای

طرز تهیه چیکن پستو

10دقیقه

طرز تهیه تونا اکلر

11دقیقه

طرز تهیه راتا ژامبون و پیازچه

7دقیقه

طرز تهیه ته چین مرغ ( فینگرفودی)

16دقیقه

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

14دقیقه

طرز تهیه بورک گوشت استانبولی

7دقیقه

طرز تهیه دیپ بادنجان اسموکی با نان قلمی

7دقیقه

طرز تهیه کرپ ژامبون

16دقیقه

طرز تهیه دیپ حمص

9دقیقه

طرز تهیه میگو سوخاری با سس تارتار

15دقیقه
برای دیدن نظرات و شرکت در آن باید محصول را خریداری نمایید.

مدرس با تجربه و کاردان ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی کرده است تا دوره بی نظیر آموزش انواع فینگرفود را همراه ارائه ی نکات کلیدی در تهیه انواع فینگرفود، از خمیر هزارلا (والوان)‌ تا انواع تارت ها و دیپ ها و حتی اکلر غدایی به شما عزیزان آموزش دهد. در این دوره ۱۱ مدل فینگرفود مختلف به همراه گارنیش هر یک از آن‌ها تدریس می‌شود و تمامی رسپی‌ها صنعتی و طبق استاندارد هستند که برای افرادی که می خواهند کسب و کار در این زمینه داشته باشند بسیار مفید خواهد بود. موارد آموزشی در این دوره به شرح زیر می‌باشد.

 

قیمت دوره

615,000 تومان

نوع دوره

آنلاین

تعداد فایل ها

10

درصد پیشرفت دوره

100%