برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

تصویر شاخص

طرز تهیه حلوا زنجبیلی : حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد. در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده می‌کنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.

همان‌طور که می‎دانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوق‌العاده می‎کند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.

امتیاز شما :

معرفی حلوا

1دقیقه

نکات کلیدی طرز تهیه انواع حلوا

5دقیقه

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

5دقیقه
برای دیدن نظرات و شرکت در آن باید محصول را خریداری نمایید.

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود.

قیمت دوره

55,000 تومان

نوع دوره

آنلاین

تعداد فایل ها

3

درصد پیشرفت دوره

100%