اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
تخفیف شگفت انگیز فقط تا پایان ۲۵ فروردین

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

تصویر شاخص
قیمت دوره

200,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

طرز تهیه حلوا زنجبیلی : حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد. در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده می‌کنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.

همان‌طور که می‎دانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوق‌العاده می‎کند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.

5/5 (1 نظر)

معرفی حلوانمایش رایگان

1دقیقه

نکات کلیدی طرز تهیه انواع حلوا

5دقیقه

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

5دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 1
امتیاز کلی : 5.0
پیشنهاد شده توسط : 1 کاربر
بر اساس 1 دیدگاه
1
0
0
0
0
  1. خانم بلادی

    دانشجو

    من این آموزش رو تهیه کردم ، بسیار نکات رو عالی و دقیق بیان کردن استاد فرنود ، و منم از یکی از دوستانم سفارش گرفته بودم برای تهیه حلوا ، طبق این آموزش تهیه کردم و به عنوان اولین تجربه فروش عالی شد *

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود.

قیمت دوره

200,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران