اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
تخفیف شگفت انگیز فقط تا پایان ۲۵ فروردین

طرز تهیه تارت

تصویر شاخص
قیمت دوره

150,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

طرز تهیه تارت : نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینی‎ها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینی‎ها و کیک‎ها پف نمی‌کند. داخل تارت با مواد مختلفی پر می‌شود این مواد می‌تواند خامه ، انواع میوه‌ها و یا مربا و… باشد.

طرز تهیه تارت

تارت یک دسر رژیمی محسوب می‎شود بدین ‌صورت که در تهیه آن از شکر کمتری استفاده می‎شود و اگر داخل آن را از مواد شیرین و پرکالری پر نکنید و از میوه‎های خرد شده استفاده کنید بسیار برای یک رژیم غذایی کاهش وزن مناسب است.

ویژگی منحصر به فرد تارت این است که زمان زیادی را از شما برای آماده سازی نمی‎گیرد و به مواد اولیه کمی نیاز دارد.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره ‎طرز تهیه حلوا به افرادی که داری رژیم غذایی هستند نیز توجه ویژه کرده است تا این افراد هم مخاطب این دوره قرار بگیرند و در این دوره به طرز تهیه تارت پرداخته است تا کسانی که به سلامت و تناسب اندام خود اهمیت می‎دهند از میل کردن شیرینی محروم نشوند.

0/5 (0 نظر)

معرفی حلوانمایش رایگان

1دقیقه

طرز تهیه تارت

6دقیقه
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
اولین نظر را شما بنویسید. “طرز تهیه تارت”
تعداد دیدگاه : 0
امتیاز کلی : 0.0
پیشنهاد شده توسط : 0 کاربر
بر اساس 0 دیدگاه
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینی‎ها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینی‎ها و کیک‎ها پف نمی‌کند. داخل تارت با مواد مختلفی پر می‌شود این مواد می‌تواند خامه ، انواع میوه‌ها و یا مربا و… باشد.

قیمت دوره

150,000 تومان

تعداد

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نوع دوره

آنلاین

مدرس

استاد سرآشپز فرنود

  • دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی ۲۰۲۱
  • استاد دانشگاه و سرآشپز بین المللی
  • مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران
  • دانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی
  • کارشناس صدا و سیمای ایران