طرز تهیه مرغ در سس گشنیز
طرز تهیه مرغ با سس گشنیز : برخی از غذا ها برای تکمیل مزه های خود نیاز به سس ها دارند. سس یک نوع چاشنی است که با هدف خلق مزه هایی متنوع همراه غذا های گوناگون می شود. در اصل آشپز ها همراه با سس ها هستند که می توانند به خلق مزه های متنوع اقدام کنند. سس می تواند برای هر آشپزی یک سبک غذایی بیافریند. چرا که سس ها در انواع گوناگون تهیه می شوند. سس گشنیز که برای طبخ مرغ بسیار مناسب است.
اهمیت سس در آشپزی بسیار واضح و آشکار است و هر آشپز حرفه ای می داند که باید سس های خاص و حرفه ای داشته باشد. از این رو عموماً در فعالیت های اصلی هر آموزشگاه آشپزی می توانید شاهد فضای گسترده ای با هدف تهیه انواع سس ها باشید. استفاده از آموزشگاه آشپزی برای خلق آشپز های ماهر یک مسیر مطمئن می باشد. این مسیر می تواند بسته به نیاز دانشجوی آشپزی تدوین شود. مثلاً کسی که می خواهد در فضای کافه ها فعالیت کند، از طرز تهیه موهیتو گرفته تا ساخت انواع شیک و قهوه و گلاسه، در آموزشگاه آشپزی به کار وی خواهد آمد؛ اما برای دانشجوی آشپزی که در جستجوی رسیدن به طعم های خاص در غذا ها راهی آموزشگاه آشپزی شده است، مسیر آموزش می تواند یک دوره ی جامع در زمینه ساخت انواع سس ها باشد.
گوشت مرغ از جمله مهمترین گوشت ها است و در سبک آشپزی های ایرانی به عنوان مکمل بسیاری از خورشت ها استفاده می شود. یک سوی آشپزی با مرغ، تهیه انواع خوراک ها بر پایه مرغ است. خوراک هایی که در نتیجه ی تهیه سس هایی خاص در کنار مرغ پخته شده تهیه می شوند.
این آموزش نیز یکی از همین خوراک های لذیذ بر پایه گوشت مرغ است که در آن از تکه های درشت سینه مرغ استفاده می کنند. گشنیز در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز در اصل، طعم پایه ی این غذا است. طعمی که در همراهی با دیگر طعم دهنده ها یک فضای متفاوت خواهد ساخت.
البته در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز باید متوجه ی فضای سبزی گونه ی سس گشنیز باشید. گشنیز یک نوع سبزی است که شکل و شمایلی شبیه به جعفری دارد و البته در طعم اندکی غلیظ تر از جعفری می باشد. گشنیز در غذا یک طعم غالب ایجاد می کند. عطر و طعم بسیار قوی این گیاه می تواند طعم دهنده هایی قوی همچون فلفل و سیر را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد. از این رو در استفاده از گشنیز، آشپز ها همیشه جانب احتیاط را در نظر خواهند داشت.
در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز برای آنکه بتوان تسلط خوبی بر طعم قدرتمند گشنیز داشته باشید و از طرفی غذای شما در نهایت شکل و شمایل جذابی بر خودش بگیرد، بهتر است از برگ های تازه ی گشنیز استفاده کنید. طعم های مکمل در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز می تواند مواد غذایی متنوعی باشد. این انتخاب از سلیقه شما می آید. مواد غذایی مانند سیر له شده، لیمو، ریحان و… از جمله مکمل ها در طعم نهایی سس گشنیز هستند. در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز به دنبال ایجاد یک سس غلیظ هستیم. از این رو می توان همراه با انواع آرد ها خصوصاً آنها که اندکی سخت تر هستند، مانند آرد ذرت به جهت ایجاد غلظت استفاده کرد.
در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز، گشنیز به همراه سیر به شکل ساطوری خرد شده و در آب مرغ و اندکی آرد که می تواند آرد ذرت باشد، به همراه نمک و فلفل و دیگر طعم دهنده ها، آنقدر جوش می خورد تا سسی غلیظ ایجاد شود. این سس غلیظ را می توانید بر مرغ های پخته شده بریزید و نوش جان کنید. در طرز تهیه مرغ با سس گشنیز، بازی کردن با طعم ها به سهولت انجام می شود. این بازی با طعم ها در کنار طعم غالب گشنیز می تواند جذابیت غذا را دوچندان کند. در نهایت این موضوع را در نظر داشته باشید که گشنیز طعم غالبی دارد. اگر از حدی بیش از اندازه آن به کار برید، دیگر نمی توانید با افزودن حجم بالایی از دیگر طعم دهنده ها مزه جذاب غذا را برگردانید.
اهمیت سس در آشپزی بسیار واضح و آشکار است و هر آشپز حرفه ای می داند که باید سس های خاص و حرفه ای داشته باشد. از این رو عموماً در فعالیت های اصلی هر آموزشگاه آشپزی می توانید شاهد فضای گسترده ای با هدف تهیه انواع سس ها باشید. استفاده از آموزشگاه آشپزی برای خلق آشپز های ماهر یک مسیر مطمئن می باشد. این مسیر می تواند بسته به نیاز دانشجوی آشپزی تدوین شود. مثلاً کسی که می خواهد در فضای کافه ها فعالیت کند، از طرز تهیه موهیتو گرفته تا ساخت انواع شیک و قهوه و گلاسه، در آموزشگاه آشپزی به کار وی خواهد آمد؛ اما برای دانشجوی آشپزی که در جستجوی رسیدن به طعم های خاص در غذا ها راهی آموزشگاه آشپزی شده است، مسیر آموزش می تواند یک دوره ی جامع در زمینه ساخت انواع سس ها باشد.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه برنج تایلندی
برنج تایلندی یکی از محبوب ترین غذاهای تهیه شده در تایلند است که با داشتن طعم غذایی فوق العاده در بیشتر کشورهای جهان مورد توجه است، برای دستیابی به طرز پخت و تهیه ی برنج تایلندی با آموزشگاه آشپزی ما همراه باشید ما به طور کامل به نکات اصلی برای تهیه ی این خوراکی خوشمزه پرداخته ایم.
طرز تهیه کوکو تایلندی
کوکو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه می باشد که در هر محفلی طرفدار خاص خود را دارد. در این بین، کوکو تایلندی یا کوکو تن ماهی تایلندی را می توان یکی از کوکو های لذیذ برشمرد و یادگیری طرز تهیه کوکو تایلندی برای هر کدبانویی خالی از لطف نیست. یکی از ایده های سرو غذا برای مهمانی ها و مراسم های مختلف، درست کردن کوکو و کتلت می باشد. با شرکت در دوره آموزش طرز تهیه کوکو تایلندی در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو می توانید مهارت آشپزی خود را بیشتر کرده و هم چنین با طرز تهیه غذاهای جدید آشنا شوید.
طرز تهیه قارچ شکم پر
قارچ شکم پر یک فینگرفود است. فینگرفودی که در همراهی با قارچ های محبوب و دوست داشتنی راهی سفره ها می شود؛ اما شما که می خواهید آموزش آشپزی این فینگرفود را همراه با کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو فرا گیرید، تا چه اندازه این غذا های کوچک را می شناسید؟
آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو با برگزاری دوره طرز تهیه قارچ شکم پر در قالب فیلم آموزشی توسط سرآشپز بین المللی، استاد فرنود، شما عزیزان را از شرکت در دوره های حضوری بی نیاز کرده است. پشیبانی همیشگی و پاسخ به سوال هنرجویان که از پشتیبانی وب سایت آموزشگاه یا درج کامنت فراهم شده است.
هنرجویان همان طور که با حضور در دوره های حضوری امکان دریافت مدرک بین المللی آشپزی را دارند، با مشاهده فیلمهای آموزشی و کسب مهارت کافی نیز این امکان برای آن ها فراهم است.
طرز تهیه کیک زبرا
هنگامی که به یک کیک شکلاتی و وانیلی که راه راه تزیین شده نگاه می کنید، ناخودآگاه جذب زیبایی منحصر به فرد آن میشوید. کیک زبرا در میان تمامی کیک ها دارای زیبایی منحصر فرد است. این کیک به دلیل ظاهر زیبا و راه راه خود که شبیه گورخر است به کیک زبرا یا گورخر در سراسر جهان معروف است.
طرز تهیه شیک نوتلا
شیک نوتلا امروزه یکی از پرطرفدارترین ترکیباتی است که در طرز تهیه آن از نوتلای بسیار اعلا استفاده می شود. سایت های به روز و مفیدی همچون آشپزشو قنادشو به کمک مردم آمدند تا برای یادگیری طرز تهیه شیک نوتلا یا طرز تهیه نوشیدنی مجبور به شرکت در کلاس های حضوری نباشند.
طرز تهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ یا همان لقمه ی مرغ یک نوع خوراکی محسوب می شود که از گوشت مرغ تهیه می شود.که برای این کار سینه مرغ را چرخ می کنند و آن را با آرد سوخاری مخلوط و در روغن سرخ می کنند و بعضی از افراد نیز آن را تنوری می کنند.البته بستگی به سلیقه ی افراد نیز دارد که در چه نوع روغنی سرخ شود.
chat_bubble_outlineنظرات
رایگان
استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزدانش آموخته آشپزی بین الملل از دانشگاه مالزی - دارنده دو مدال جهانی در مسابقات بین المللی گاسترونومی 2021 - مربی و ممتحن رسمی سازمان فنی و حرفه ای ایران