طرزتهیه خمیر پیتزا ایتالیایی (پیتزا رست بیف)

سلام آشپزشویی عزیز
در این آموزش شما دستور اصلی خمیر پیتزا ایتالیایی رو توسط استاد فرنود آموزش خواهید دید
با یه تاپینگ دوست داشتنی که می دونم وقتی درست کنید عاشقش می شید
وقتی که این آموزش رو تهیه کردید می تونید وارد گروه رفع اشکال که در بالای همین متن قرار داره بشید و خود استاد فرنود
پاسخگوی سوالات احتمالی شما هستن
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
دوره آموزش فست فود
فست فود در واقع به غذاهایی گفته می شود که در زمان بسیار کمتری نسبت به دیگر غذاها و خوردنی ها تهیه می شود و در طرز تهیه ی آن ها مانند طرز تهیه همبرگر، زمان کمی برای پخت در نظر گرفته شده است. و یا غذاهایی گفته می شود که از قبل به طور آماده در فروشگاه های فروش غذا، رستوران ها یا اغذیه فروشی ها وجود دارد. فست فود ها فقط به پیتزا و همبرگر محدود نمی شوند بلکه سیب زمینی سرخ شده، غذاهای چینی مانند سوشی، ساندویچ های متنوع، مرغ سوخاری و هات داگ هم در زیر مجموعه ی فست فود ها قرار می گیرند.
طرزتهیه خمیر پیتزا آمریکایی (پیتزا پپرونی)
سلاملکوممممم
کیا عاشق پپرونی هستن ؟ اونم ازنوع پیتزاش؟؟
بریم که با استاد فرنود یه پیتزا آمریکایی خوشمزه با تاپینگ پپرونی درست کنیم و لذتشو ببریم
گروه رفع اشکال هم بالا هست روش بزنید و واردش بشید
طرزتهیه خمیر پیتزا نیمه حجیم (پیتزا مخلوط)
پیتزا ترانچو !!!
تا حالا براتون پیش اومده یه سری افراد رو ببینید که پیتزا دوست ندارن!!؟
وقتی ازشون می پرسیم می گن یا خمیرش خیلی نازکه یا خمیرش خیلی کلفته برای همین خوشمون نمیاد
برای این افراد این خمیر پیتزا رو پیشنهاد می دیم که به خمیر نیمه حجیم معروف هست
و استاد فرنود حسابی نکاتشو توضیح دادن
لذتشو ببرید …
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۶۵,۰۰۰

استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزکارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
قوانین ثبت دیدگاه