طرز تهیه پاستا فاگیولی

یه پاستای خوشمزه از آمریکای شمالی با یه دستور خاص از استاد فرنود
پیشنهاد می کنیم این آموزش رو ازدست ندید و با افزایش اطلاعات ؛ خودتون رو متمایز کنید
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه پاستا بلونزه
تاریخچه ی این نوع پاستا به کشور ایتالیا برمی گردد. ایتالیایی ها اولین مردمانی بودند که عطر و طعم این غذا را چشیدند. از زمان های گذشته از زمانی که پاستا در میان مردم جهان کم کم شناخته شد و در وعده های غذایی جای گرفت، هر کشوری سعی کرد تا یک ترکیب جدیدی به پاستا اضافه کند و پاستا را طبق سلیقه و ذائقه ی افراد آن جامعه معرفی کند. اهالی کشور ایتالیا هم طرز تهیه پاستا بلونزه را به جهان ارائه نمودند و در واقع این نوع پاستا را با نام خود ثبت کردند.
طرز تهیه پاستا آلفردو
پاستا این غذای ایتالیایی که مهد آن شهر سیسیل ایتالیا است. پاستا بهسرعت در سراسر جهان محبوب شد و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با فراگیر شدن پاستا باعث شد طرز تهیه پاستا در هر نقطه از جهان دچار تغییراتی شود و مردم هر کشور متناسب با طبع و ذائقه خود آن را تهیه میکنند. از طرف دیگر همین گستردگی باعث به وجود آمدن انواع مختلفی از پاستا با شکلهای مختلف شده است. این تنوع در سطح جهان به ۳۵۰ شکل مختلف میرسد. جالب است بدانید که لازانیا، ماکارونی، اسپاگتی، همگی از خانواده پاستا محسوب میشود.
طرز تهیه پاستا عربیتا
طعم گوجه فرنگی، عطر سیر و حس کردن مزه تندی فلفل زیر زبان، پاستا عربیتا را به یکی از انواع غذا های محبوب و دوست داشتنی در لیست منو های موجود در رستوران های بینالمللی مبدل نموده است. شما برای این که از طعم عربیتا لذت ببرید، حتما که نباید به بیرون از منزل و یا رستوران بروید؛ با ما همراه باشید و کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو را می توانید ببینید.
طرز تهیه پاستا فارفاله
سرچشمه پاستا در کشور ایتالیا است در واقع همه پاستا را با ایتالیایی بودن آن می شناسند پاستا فارفاله در زبان ایتالیایی به معنای پروانه است در واقع پاستا فارفاله یک نوعی از پاستا می باشد که به شکل پروانه ای و یا پاپیونی شکل تهیه می شود و اصولا جهت تهیه کردن انواع پاستا و حتی سالاد ها بسیار گزینه مناسبی است.
طرز تهیه پاستا پستو
پاستا پستو در واقع تهیه یک نوع پاستا با گونهای از سس می باشد که پیدایش آن مربوط به شهر جنوا در لیگوریا است. سس پستو به شکل سنتی تهیه می شود و در آن از ریحان خرد شده، سیر له شده و دانه کاج اروپایی استفاده می شود که با مخلوط پنیر فیور ساردو (یک نمونه از پنیر گوسفندی)، روغن زیتون و پنیر پارمیجانو تهیه می شود.
طرز تهیه پاستا ونیزی
طرز تهیه پاستا مهاجرت از طریق آشپزی امتیاز شما :
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۶۵,۰۰۰

استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزکارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
قوانین ثبت دیدگاه