طرز تهیه پاستا عربیتا

طعم گوجه فرنگی، عطر سیر و حس کردن مزه تندی فلفل زیر زبان، پاستا عربیتا را به یکی از انواع غذا های محبوب و دوست داشتنی در لیست منو های موجود در رستوران های بینالمللی مبدل نموده است. شما برای این که از طعم عربیتا لذت ببرید، حتما که نباید به بیرون از منزل و یا رستوران بروید؛ با ما همراه باشید و کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو را می توانید ببینید.
طرز تهیه پاستا عربیتا
طعم گوجه فرنگی، عطر سیر و حس کردن مزه تندی فلفل زیر زبان، پاستا عربیتا را به یکی از انواع غذا های محبوب و دوست داشتنی در لیست منو های موجود در رستوران های بینالمللی مبدل نموده است. شما برای این که از طعم عربیتا لذت ببرید، حتما که نباید به بیرون از منزل و یا رستوران بروید؛ با ما همراه باشید و کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو را می توانید ببینید و به راحتی می توانید پاستا عربیتا را آموزش و در منزل خود تهیه کنید.
شاید تصور کنید پاستا عربیتا به خاطر اسمی که دارد برای کشور های عربی تهیه می شود و مختص همان کشور ها می باشد اما باید بگم اصلا هم این طور نیست، و نام عربیتا صرفا فقط به خاطر معنی تند و تیزی که دارد مورد استفاده قرار می گیرد و پاستا عربیتا نیز همانند پاستا های دیگر اصالت ایتالیایی دارد.می توانید پاستا عربیتا را برای خانواده و مهمان های خود با توجه به آموزش هایی که در کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو موجود است تهیه کنید و طعم بی نظیر آن را به آن ها هدیه کنید.
پاستا عربیتا غذای اصالتی ایتالیا
تا حالا شده از خودتان بپرسید چرا غذا های ایتالیایی این قدر خوشمزه و پرطرفدار هستند؟ پس بهتر است بدانید تا همین چند سال گذشته در هر کوچه و خیابانی که گذر می کردید یک فستفودی داشتیم و خیلی جالب بود که تعدادشان نیز زیاد بود!این فست فودی ها مکانی بود که می توانستیم در آنجا پیتزا و سیب زمینی و انواع ساندویچ را سفارش دهیم.اما در حال حاضر هر کوچه و خیابانی که از آن گذر می کنیم پر شده از رستوران های ایتالیایی! چون غذای ایتالیایی خوب توانسته با مردم ارتباط برقرار کند البته که به خاطر طعم بی نظیری که دارند.بنابراین ما در کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو تمامی انواع غذا های ایتالیایی را در اختیار شما عزیزان گذاشته ایم.در این مقاله هم سعی بر این شده شما را با پاستا عربیتا و خواص موادی که در آن به کار برده می شود آشنا کنیم.
به دلیل نزدیک بودن ذائقه مردم کشورمان به ذائقه ایتالیایی، و همچنین دکوراسیون های زیبایی که در طراحی به کار برده شده، استفاده کردن از سبزیجات تازه و معطر، فضای آرام و دنج موجود در رستورانها، برخورد محترمانه گارسون ها و کارکنان و وجود گوشت قرمز، آبزیان و ماکیان در منوی غذایی آن ها،همینطور احساس تازگی و طراوت و بی نظیری و خوشمزگی غذا و از طرفی مردم کشورمان دیگر از از فستفود ها و غذا های تکراری که در منوی شان موجود است خسته و دلزده شده اند، همین دلایل باعث شده که غذایی ایتالیایی خواه ناخواه و ارد سفره غذایی ما ایرانیان شود. شاید در وهله اول متوجه هزینه بالای آن حالا چه در رستوران چه در منزل که بخواهید مواد آن را تهیه کنید شوید این هزینه مسلما از غذا های فست فود بالاتر است ولی باید بدانید که در حال میل کردن و پختن یک غذای درجه یک و با کیفیت هستید که دارای طعمی بی نظیر، بوی عالی و تازگی در مواد اولیه است. پاستا عربیتا نمونه ی بارز یک غذای ایتالیایی است که سبزیجات استفاده شده در آن شامل قارچ و بادمجان،سیر است که تازه بودن آن ها باعث خوش طعم تر شدن غذای شما می شود.
شما می توانید زمان میل نمودن غذای ایتالیایی برج پیزا، مارکها و برند های معروفشان، موسیقی های زییا، تاریخ و تمدنی که خیلی از ما در موردش شنیدیم و حتی تیم ملی ایتالیا را یادآوری کنید و از خوردن غذا لذت ببرید.
پاستا عربیتا همانطور که گفتیم اصالتی ایتالیایی دارد و خیلی راحت می تواند برای یکی دو شبی در ماه که به فکر غذا درست کردن هستید به راحتی کار راه انداز است چون خیلی سریع آماده می شود.
سس پاستا عربیتا
لغت عربیتا به معنی عصبانی می باشد و از طرفی چون این نوع از پاستا طعم تند و تیزی که دارد نام عربیتا را به خود گرفته است. سس پاستا عربیتا از گوجه فرنگی و چیلی تهیه می شود و بسیار تند و آتشین است که حال آدم را جا می آورد.
دستور پخت پاستا عربیتا خیلی آسان است مخصوصا برای زمانی که خسته هستید و گرسنه به منزل می آیید و حوصله ی این که فکر کنید چه چیزی را درست کنید بهترین راه حل برای شما می باشد که یک بسته پاستا را بردارید و درون قابلمه آب جوش بریزید و با چند تا گوجه فرنگی و کمی پنیر آن را آماده کنید و بعد روی کاناپه لم دهید و با خیال راحت میل کنید به به …. با پاستا عربیتا تمام خستگی از تنتان بیرون خواهد رفت.
نکاتی در مورد پخت پاستا عربیتا
۱. زمانی که می خواهید پاستا را آبکش کنید حتما آن را با شعله ی گاز هماهنگ نمائید. چون زود یا دیر آبکش نمودن باعث می شود که کیفیت پاستا از بین برود و خراب شود.
۲. سعی کنید سبزیجات کمی دیرتر از مواد افزودنی به پاستا در ماهی تابه تفت دهید تا ارزش غذایی سبزیجات حفظ شود و طعم، رنگ و بوی آن ها از بین نرود.
۳. همیشه سعی کنید از جعفری، ریحان و خیلی از سبزیجات تازه و معطر در تهیه پاستا عربیتا استفاده کنید چون طعمی خاص و منحصر به فردی به پاستای شما خواهد داد.
۴. زمانی که پاستا عربیتا را برای دم کردن روی شعله گاز می گذارید سعی کنید روی حرارت ملایم طبخ کنید تا مواد به خوبی به خورد پاستا بروند و با هم ترکیب شوند و از طرفی پاستا به خاطر از دست دادن روغن زیتون و سس غلیظ نشود.
۵. در طبخ و تهیه ی پاستا عربیتا به جای روغن زیتون می توانید از کره هم استفاده کنید البته برای افرادی که میانه ی خوبی با روغن زیتون ندارند.
۶. مطمئنا شما هم از آن دسته افرادی هستید که برای بار اول جهت تهیه پاستا موفق نبوده اید ولی برای این که موفق شوید و بهترین پاستا را تهیه کنید نیاز است که چندین مرتبه امتحان کنید تا پاستای منحصر به فردی تهیه کنید.
خواص سیر:
بوی سیر را می توانید با جویدن مواد غذایی چون ۱. جعفری تازه،۲. کاهوی تازه،۳. سیب،۴. عسل ۵. خوردن شیر، رفع کنید. ولی در عوض دارای خاصیت های بی شماری است که شامل درمان:
۱. تب ۲. سرفه ۳. فشار خون پایین ۴. سردرد ۵. آسم ۶. احتقان سینوسی۷. جای گزیدگی مار ۸. شکم درد ۹. نقرس روماتیسم ۱۰. هموروئید ۱۱. برونشیت ۱۲. تنگی نفس ۱۳. قند خون پایین ۱۴. قند خون بالا.
طعم گوجه فرنگی، عطر سیر و حس کردن مزه تندی فلفل زیر زبان، پاستا عربیتا را به یکی از انواع غذا های محبوب و دوست داشتنی در لیست منو های موجود در رستوران های بینالمللی مبدل نموده است. شما برای این که از طعم عربیتا لذت ببرید، حتما که نباید به بیرون از منزل و یا رستوران بروید؛ با ما همراه باشید و کلیپ های آموزشی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو را می توانید ببینید.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه پاستا آلفردو
پاستا این غذای ایتالیایی که مهد آن شهر سیسیل ایتالیا است. پاستا بهسرعت در سراسر جهان محبوب شد و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با فراگیر شدن پاستا باعث شد طرز تهیه پاستا در هر نقطه از جهان دچار تغییراتی شود و مردم هر کشور متناسب با طبع و ذائقه خود آن را تهیه میکنند. از طرف دیگر همین گستردگی باعث به وجود آمدن انواع مختلفی از پاستا با شکلهای مختلف شده است. این تنوع در سطح جهان به ۳۵۰ شکل مختلف میرسد. جالب است بدانید که لازانیا، ماکارونی، اسپاگتی، همگی از خانواده پاستا محسوب میشود.
طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس ریحان
یه پاستای ناب و اصیل با یه سس محشر که دستور اصلی این پاستا رو استاد فرنود با تمام جزییات و نکات ریز و کاربردی رو
توضیح دادن
پس اصلا این رسپی رو از دست نده
طرز تهیه پاستا پستو
پاستا پستو در واقع تهیه یک نوع پاستا با گونهای از سس می باشد که پیدایش آن مربوط به شهر جنوا در لیگوریا است. سس پستو به شکل سنتی تهیه می شود و در آن از ریحان خرد شده، سیر له شده و دانه کاج اروپایی استفاده می شود که با مخلوط پنیر فیور ساردو (یک نمونه از پنیر گوسفندی)، روغن زیتون و پنیر پارمیجانو تهیه می شود.
طرز تهیه پاستا ونیزی
طرز تهیه پاستا مهاجرت از طریق آشپزی امتیاز شما :
طرز تهیه پاستا پریماورا
طرز تهیه پاستا مهاجرت از طریق آشپزی امتیاز شما :
دوره آموزش انواع پاستا
مدرس با تجربه و کاردان ما در آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو سعی دارد با ارائه ی نکات کلیدی در طرز تهیه پاستاهای مختلف شما را در تهیه پاستاها خوشمزه یاری کند با ما می توانید در کوتاهترین مدت زمان به لیست بسیار زیادی از انواع پاستاهادسترسی داشته باشید. در این دوره طرز تهیه ۱۰ مدل پاستا پرطرفدار و خوشمزه توسط مدرس بین المللی استاد فرنود به شما آموزش داده می شود، که به شرح زیر میباشد.
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۶۵,۰۰۰

استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزکارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
قوانین ثبت دیدگاه