طرز تهیه حلوا زنجبیلی

طرز تهیه حلوا زنجبیلی : حلوای زنجبیلی یکی از شیرینیهای سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای بهعنوان به دسر لذیذ مصرف میشود. حلوای زنجبیلی بسیار خوشطعم است و عطر قوی و بینظیری دارد. در بسیاری از رستورانها در تبریز، بهصورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو میکنند. همچنین آذری زبانها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده میکنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.
همانطور که میدانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوقالعاده میکند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.
حلوای زنجبیلی یکی از شیرینیهای سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای بهعنوان به دسر لذیذ مصرف میشود.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهآموزش های مشابه
طرز تهیه حلوا دو رنگ
حلوای دو رنگ یکی از زیباترین و خوشمزه ترن انواع حلوا می باشد. ظاهر زیبای این حلوا باعث شده است تا طرفداران بسیاری را داشته باشد.
طرز تهیه حلوا دارک فندق
وقتی در مورد زیبایی دسرها صحبت میشود، ناخودآگاه ذهن آدمی سمت حلوای دارک فندق میرود. این دسر که از زیبایی منحصر به فرد برخوردار است. تجلی زیبایی جهان هستی است. نکته بسیار مهم در مورد حلوای دارک فندق علاوه بر زیبایی منحصر به فردش، طعم به یاد ماندنی آن است که هیچگاه از ذهن مخاطبین آن خارج نمیشود.
طرز تهیه حلوا ویفری
حلوای ویفری از آن نوع حلواهایی است که میتوانید با مناسبت و بدون مناسبت آن را تهیه کنید. این حلوا که بسیار آسان آماده میشود، طعم فوق العادهای دارد و میتوانید آن را به عنوان عصرانه میل کنید. پخت حلوای ویفری میتواند بهانه ای برای دور هم جمع کردن خانواده باشد.
طرز تهیه کوکی
پرطرفدارترین شیرینی در سراسر جهان کوکی محسوب میشود. به دلیل تنوع مواد استفاده شده بهعنوان مغز شیرینی، سلیقههای بسیاری را به خود جلب میکند. همین امر باعث شده است که طرز تهیه کوکی بسیار متنوع شود.
طرز تهیه تارت
نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینیها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینیها و کیکها پف نمیکند. داخل تارت با مواد مختلفی پر میشود این مواد میتواند خامه ، انواع میوهها و یا مربا و… باشد.
طرز تهیه حلوا دو آرد
این دسر سنتی و شیرین که با عطر و بوی فوق العاده خود، در نزد ما ایرانیان بسیار محبوب شده است. این دسر خوشمزه در ماههای محرم و رمضان طرفداران بسیای دارد، زمانی که بسیاری از مردم برای ادای نذرهای خود و یا برای تزیین سفرههای افطاری خود از حلوای دو آرد استفاده میکنند.
chat_bubble_outlineنظرات
تومان۵۵,۰۰۰

استاد سرآشپز فرنود
سرآشپزکارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
قوانین ثبت دیدگاه