برای دیدن تقویم آموزشی کلاس های حضوری اینجا کلیک کنید :)

دوره سوسیس و کالباس

تصویر شاخص

آموزش سوسیس و کالباس حرفه ای آشپزشو یک کلاس دو روزه س. در آموزش پیشرفته و استاندارد سوسیس و کالباس آشپزشو نحوه‌ی کار با دستگاه های نیمه صنعتی و خانگی ، پر کردن کاور های کالیبر بالا ،کار با قالبهای مربع و مثلث ، تقسیم کاور هات داگ و کوکتل بدون استفاده از بست و نخ ، تهیه خمیر فارش به روش اصولی ، استاندارد های جهانی در مصرف بعضی مواد اولیه ، روش پخت اصولی و نکات ریزی که منجر به داشتن کاوری صاف وبدون چروک خواهد شد، کاربا روده ی طبیعی، روش پخت اصولی با ابتدایی ترین وسایل خونگی رو کاملا حرفه ای آموزش می بینید. تمام دستورات صنعتی در قالب خانگی هستند و بسیار کیفیت بالایی در تولید خواهید داشت.

رسپی هایی که در دوره آموزش سوسیس و کالباس آشپزشو آموزش داده می شود:

  • ژامبون مرغ وقارچ
  • ژامبون گوشت کپور (نوعی ژامبون گوشت ۹۰درصد پرشده در آسیل گاوی)
  • استیک بوقلمون(رسیپی)
  • استیک گوشت ومرغ
  • ژامبون مرغ
  • لبرکزه به روش اصولی کاوری وتنوری
  • پپرونی
  • فرانکفورتر
  • سوسیس شکاری
  • کوکتل
  • آلمانی (رسپی)
  • کراکف پنیری
  • هاتداگ(رسپی)
  • چوریتزو
  • سوسیس مقدونیه (رسپی)

بعد از اموزش گروه رفع اشکال تشکیل میشه تا شما خیالتون از بابت اینکه همه موارد رو کامل یاد خواهید گرفت راحته راحت باشه. این دوره هم به صورت حضوری برگزار می شود و هم به صورت آنلاین. پس برای کسانی که امکان حضور در تهران نیست نیز دوره مفیدی محسوب میشه. چون دوره های آنلاین آشپزشو طوری برگزار می شه که گویا شما از ابتدا تا انتها در کلاس حضور دارید. البته با مدرک بین المللی و قابل ترجمه فني و حرفه ای.

شاید به دوره آموزش فست فود ما نیز علاقه مند باشید

امتیاز : 5 از 5 رای

این محصول هیچ محتوایی جهت دریافت ندارد

برای دیدن نظرات و شرکت در آن باید محصول را خریداری نمایید.
قیمت دوره

3,800,000 تومان

نوع دوره

حضوری

محل برگزاری

آموزشگاه آشپزشو قنادشو

تاریخ شروع دوره

20 مرداد 1401

تاریخ پایان دوره

21 مرداد 1401