اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
پرداخت اقساطی بدون ضامن و بدون کارمزد
اقامت رایگان برای هنرجویان خارج از تهران
دوره نان اردیبهشت ۱۴۰۲

درباره ما

آموزشگاه آشپزی آشپزشو

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی بامحوریت دوره های ورکشاپ و عملی کرده است. جهت نیل به این هدف برای تمامی محصولات از اساتید برند و صاحب نام در این حوزه استفاده شده است. همچنین با ضبط ویدیو های آموزشی HD در استدیو تخصصی آکادمی آشپزشو قنادشو افرادی که به هر دلیل امکان شرکت در دوره های حضوری آکادمی را ندارند، می توانند شرایطی مشابه و چه بسا بهتر از دوره های حضوری را تجربه کنند.

مزایای رقابتی

چرا آموزشگاه آشپزی آشپزشو را انتخاب کنیم؟

۱. دوره های ورکشاپ

کلمه ورکشاپ کلمه ای به ظاهر ساده ولی در عمل شامل کلی چالش است. در آموزشگاه آشپزی آشپزشو، ورکشاپ به معنای واقعی کلمه را مشاهده خواهید کرد! و با افتخار ادعا می‌کنیم که اولین آموزشگاه در کشور هستیم که به لطف حضور استاد فرنود و پیاده سازی شیوه نوین آموزشی که در دانشگاه‌های خارج از کشور آموختند، در حال اجرای ورکشاپ واقعی هستیم.
ورکشاپ واقعی یعنی از کشیدن مواد اولیه تا رسیدن به محصول نهایی را خود هنرجو زیر نظر استاد انجام بدهد و این شیوه برای استاد و آموزشگاه بسیار چالش‌زا و هزینه‌بر است اما بازدهی هنرجویان حتی هنرجویان کاملا مبتدی زیر ۹۰ درصد نخواهد بود.

۲. اساتید برتر

آموزشگاه آشپزی آشپزشو با بهره مندی از اساتید برند و دانشگاهی، پرچم‌دار رواج صحيح و اصولی و استاندار صنعت غذا می باشد. همیشه در نظر داشته باشید که هر شخص دارای مهارت بالا الزاما استاد و مدرس خوبی نیست و خود تدریس، هنر و مهارتی است که از معیارهای گزینش اساتید در آموزشگاه آشپزی آشپزشو می باشد.

دوره آشپزی ایتالیایی مرداد 1401
دوره فینگرفود شهریور ۱۴۰۲

۳. مدرک معتبر

مدرک در اصل نشانه ای برای داشتن علم و مهارت شخص دارنده آن است. در کشور ما متاسفانه افرادی سودجو با عنوان ارائه مدارک خارجی و بین المللی درحال کسب درآمد نامشروع از علاقه‌مندان این صنعت هستند. بگذارید به‌صورت دقیق و شفاف برای شما عزیزان توضیح دهیم:
هر مدرکی با هر نامی و از هر کشوری که برای شما صرف حضور در یک دوره صادر شود، هیچ گونه اعتباری نخواهد داشت! مدرکی معتبر است که زیرنظر دولت آن کشور و با آزمون مهارت سنجی صادر شود. همانند مدارک سازمان فنی حرفه ای، مدارک سازمان میراث و گردشگری، مدارک دانشگاه جامع علمی و کاربردی که همگی در صنعت غذا معتبر و دارای کد بین المللی و قابل ترجمه هستند، که خوشبختانه آموزشگاه آشپزی آشپزشو، هر سه مدرک معتبر و بین المللی و قابل ترجمه فوق را به هنرجویان عزیز صنعت غذا و خورک ارائه می دهد. 

۴. تجهیزات پیشرفته

تجهیزات، عضو جدایی ناپذیر برای یک آموزش حرفه‌ای و اصولی و استاندارد است. در آموزشگاه آشپزی آشپزشو تمامی دوره‌ها و ورکشاپ‌های آموزش آشپزی، با تجهیزات صنعتی و مدرن مرتبط با آن دوره آموزش داده می شود، تا هنرجویان نحوه کار با ابزار و تجهیزات را کامل آموزش ببینند.

۵. تضمین یادگیری

آموزشگاه آشپزی آشپزشو، تا این حد از نحوه آموزش در ورکشاپ‌ها اطمینان خاطر دارد که در قراردادهای کارآموزی هنرجویان به‌صورت مکتوب این نکته را ذکر کرده که هنرجویان اگر به هر دلیلی نکته‌ای یا مطلبی را متوجه نشدند و امکان یادگیری در همان دوره را نداشتند می‌توانند به‌صورت رایگان در دوره بعدی شرکت کنند.

۶. رفع اشکال دائمی

یکی از ملزومات آموزش حرفه ای و استاندارد، داشتن پشتیبانی بعد از آموزش است. آموزشگاه آشپزی آشپزشو، با داشتن پلت فرم اختصاصی رفع اشکال، هنرجویان دوره‌های مختلف را از لحاظ زمانی به‌صورت نامحدود، پشتیبانی و همراهی می‌کند.

دوره نان تیر ۱۴۰۲
دوره تخصصی پیتزا تیر ۱۴۰۲

۷. معرفی به کار

دغدغه هنرجویان و علاقه‌مندان هر صنعت بعد از یادگیری و کسب مهارت ، اشتغال به کار می باشد. آموزشگاه آشپزی آشپزشو به چند دلیل، امکان معرفی به کار هنرجویان برتر هر دوره را دارد.

۸. مشاوره تحصیلی، کاری و مهاجرت

آموزشگاه آشپزی آشپزشو به لطف حضور استاد فرنود استاد دانشگاه و تحصیل کرده از معتبرترین دانشگاه غذایی مالزی، به هنرجویانی که قصد حضور در دوره‌ها با اهداف تحصیلی و مهاجرت و کار را دارند، به‌درستی مشاوره و راهنمایی و هدایت می‌کند، تا بدون آزمون و خطا به هدف مورد نظرشان دست پیدا کنند.